Lenovo Legion 5 Pro 16ARH7H review

Lenovo Legion 5 Pro 16ARH7H este un laptop de jocuri pentru persoanele interesate de ceva construit în jurul unui procesor a mentei și a unei plăci video RTX. De la început trebuie să scriu că acesta vine ca o alternativă la 16IAH7H care este construit în jurul unui procesor Intel.

Laptopul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop PC cu ecran de 16 inci și multe dotări utile. Din poza de alături se poate vedea un model de culoare gri, dar există și varianta pe culoarea albă. 

Avantaje și dezavantaje

Unul dintre cele mai importante atuuri ale acestui dispozitiv este că are un procesor AMD cu 8 nuclee. E vorba despre un model Ryzen 7 6800H care a apărut la început de an 2022. Pentru a vă face o părere despre cât de performant este trebuie să scriu că scoate 22917 puncte la cpubenchmark. 
Memoria sistemului este reprezentată de stocare SSD de la 512 giga , iar memoria RAM e una de la 16 giga tip DDR5.
În privința ecranului trebuie să scriu că nu doar că are 16 inch, ci vine cu panou IPS, reîmprospătare la 165 Hz și rezoluție 2560×1600 pixeli. Pentru ca lumina să nu se reflecte are și finisaj anti-glare.
Pe partea de porturi are HDMI, LAN, 5 USB și wireless ax. Foarte interesant este faptul că o parte din porturi sunt poziționate în partea din spate.
Dacă sunteți preocupați de ergonomie atunci trebuie să știți că vine cu o greutate de 2,5 kg, tastatură iluminată, ecran cu strat antiorbire și altele. 

Ca aspecte negative care trebuie luate în considerare sunt faptul că nu are sistem instalat și că are un cost de achiziție ceva mai mare.

Per ansamblu, acest model e recomandarea mea pentru cei interesați de un înlocuitor desktop care să se comporte foarte bine în orice sarcină.

Te-ar mai putea interesa