Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H review

Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H este un dispozitiv numai bun pentru jocuri deoarece incorporează o multitudine de tehnologii utile. De la început ar trebui să scriu că recomand acest laptop să fie utilizat pe post de înlocuitor desktop (desktop replacement). 

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model cu cele mai noi tehnologii și cu o construcție rigidă. Nu știu dacă se vede din poza de alături dar o parte din porturi este poziționată în spate.

Păreri pro și contra

Modelul Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H vine cu procesor i7 care are 14 nuclee, adică modelul  i7-12700H. În acest fel scoate un punctaj de 27.047 pe cpubenchmark.
Stă excelent și pe partea de memorie RAM deoarece are cantități mari de memorie tip DDR5.

Despre stocare trebuie să știți că modelul 16IAH7H vine cu SSD tip M.2.
Conectivitatea este una la superlativ întrucât are LAN Gigabit, wireless ax, 5 porturi USB, HDMI etc.
Stă foarte bine la capitolul placă video deoarece e echipat cu RTX de la Nvidia.

Portabilitatea nu este un exemplară deoarece vine cu o greutate de 2,5 kg și o baterie de 80 Whr. Dar trebuie să știți că bateria este una Li-Polymer.
Costul e un alt aspect de care trebuie să țineți cont deoarece această serie are prețuri de peste 7000 lei.
Trebuie să țineți cont și de faptul că nu vine cu sistem de operare. Din această cauză trebuie să știți că se poate instala Windows 10 de pe un stick USB.

Per ansamblu, această serie e una foarte bună în cazul în care vă doriți un model care să se comporte excelent în diverse sarcini costisitoare precum jocuri ori editări video.

Te-ar mai putea interesa