Lenovo Legion 5 17ITH6H, laptop de gaming foarte avansat

Laptopurile de 17 inci sunt destul de puține în comparație cu cel de 15 inci, dar mai sunt și variante cu ecran de 16 inci în caz că vreți un laptop mare dar cam la fel de portabil ca și un laptop standard. Lenovo Legion 5 17ITH6H este unul dintre cele mai avansate soluții oferite de acest producător. Cu siguranță, veți vedea și alte modele care pot fi luate în considerare dacă vorbim de un buget mare și poate că și voi sunteți mai pretențioși.

Laptopul arată foarte bine și se poate vedea din imaginea de jos prezentată, tastatura este iluminată și poate fi activată când nu aveți o lampă de birou. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt următoarele: Intel i7 11800H, memorie RAM de 16GB (nu poate fi extins la mai mult), SSD în format M.2 (mult mai compact decât cel SATA), placă video RTX 3060. Modelele RTX sunt mult peste cele GTX și se poate vedea în testele de pe Youtube (setări și fps-uri). Porturile acestui laptop sunt cele cunoscute, dar la acestea se adaugă și cel cu tehnologie Thunderbolt v4 (se pot pune chiar și adaptoare în ca că vă doriți un port specific). Lipsa sistemului de operare nu este o problemă, deoarece se poate instala rapid de pe un stick și puteți alege chiar și varianta Windows 11.

Păreri pro și contra

Performanțele plăcii video sunt importante atunci când vreți să vă jucați anumite jocuri, dar să nu neglijăm restul hardware-ului. Chiar dacă tastatura iluminată nu este RGB, arată destul de bine și pe alb, poate că nici nu sunteți fan al culorilor. Laptopul ocupă foarte puțin spațiu în comparație cu un desktop, iar porturile sunt de ajuns pentru a conecta diverse gadgeturi. Îmi place că are acel shutter pentru camera web, astfel că sunteți protejați de hackeri.

Lenovo Legion 5 17ITH6H are o autonomie destul de mare și care devine irelevantă atunci când vă decideți să conectați laptopul la priză. Poate fi folosit precum un desktop PC, adică ținut conectat la rețea, pot fi puse boxe și un mouse cu fir.

Te-ar mai putea interesa