Lenovo Legion 5 15IMH6, laptop de gaming cu ecran foarte bun

Laptopul HP Pavilion 15-ec2015nq poate fi folosit de oricine, chiar și de cei care nu sunt pasionați de jocuri. Se poate vedea din poza de jos că are o construcție diferită de cea clasică și răcirea este mult mai bună pentru că are un hardware care consumă mai multă energie, deci produce și căldură. Nu trebuie să vă faceți griji pentru că are un Core i7 cu 6 nuclee, destulă memorie, spațiu de stocare și o placă video dedicată RTX model Ti. Componentele sunt mult mai compacte, astfel că laptopurile nu mai sunt așa de mari, dar la partea de greutate.

Sunt disponibile câteva configurații care sunt destul de asemănătoare și dotările sunt aceleași. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația acestui laptop este una destul de nouă și vedem procesoare Comet Lake care sunt perfecte pentru gaming și nu numai. Aceste procesoare au plăci video proprii și pentru jocuri se comută pe cea dedicată care este de la un alt producător. Performanțele diferă și consumul este influențat destul de mult. Dacă vă plac jocurile dar și aplicații diverse care necesită mai multă performanță, aveți nevoie de un laptop pe măsură. Sunt numeroase motive pentru care merită ales, iar brandul joacă un rol foarte important.

Păreri pro și contra

Nu aveți ce să-i reproșați la capitolul componente deoarece vedem cel mai nou hardware, după cum am și menționat anterior. Oferă caracteristici tehnice foarte bune, dar să nu uităm nici de dotările speciale: ecran cu rată de refresh mare, baterie mare, tastatură iluminată, G-sync, ecran sRGB 100%, camera shutter, TPM 2.0. Poate că nu are cea mai grozavă autonomie sau greutate, însă poate fi comparat cu un desktop PC și nu este necesar nici un monitor pentru că actualul ecran este perfect din toate punctele de vedere. Bineînțeles, nu este cel mai mare ecran pentru vizionat filme, de aceea puteți conecta un televizor cu ajutorul unui cablu HDMI.

HP Pavilion 15-ec2015nq este un model destul de interesant și care merită încercat deoarece oferă un scor de performanță foarte mare. Veți vedea că rulează fără probleme numeroase jocuri la detalii destul de bune.

Te-ar mai putea interesa