HP Pavilion 16-a0054nq, laptop negru cu verde

În general, laptopurile de gaming sunt negre, astfel că tastatura iasă mai bine în evidență când este iluminată. Sunt modele care oferă iluminare RGB la taste, adică puteți alege culorile dorite (din cele disponibile). Acele laptopuri costă mai mult, iar cel de jos este unul mai atractiv ca preț și performanța este decentă. HP Pavilion 16-a0054nq este modelul din imagine și mai sunt modele similare ca design, însă la interior sunt diferențe. Trebuie apreciat pentru raportul preț/performanță, dar și pentru că are o construcție solidă.

Oricum, va fi folosit strict doar pe birou și poate înlocui orice laptop mai vechi. Poate că pare cam scump pentru unii utilizatori, însă veți observa că hardware-ul este diferit și performanțele se apropie de cele ale unui desktop PC. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt după cum urmează: procesor Core i5-10300H, memorie de 8GB, SSD de tip M.2 cu capacitate de stocare de 256GB, placă video GTX 1650 Ti. Extinderea spațiului de stocare este posibilă dacă folosiți un SSD extern sau un stick (depinde cât de portabil doriți să fie).

Păreri pro și contra

Oferă performanțe decente când vine vorba de un office dar și când vă jucați jocuri, iar pentru a crește productivitatea v-aș recomanda un mouse cu fir. Ecranul este un alt punct forte al acestui laptop și se datorează specificațiilor dar și tipului de panel – IPS. Trebuie remarcat faptul că vine cu o conectivitate foarte bună, iar aici mă refer atât la porturi, cât și la tehnologiile fără fir. Vorbim de porturi rapide și de tehnologii fără fir de ultimă generație. Poate că de multe ori nici nu avem nevoie de anumite dotări și poate că vă veți conecta la internet cu fir. Calitatea audio a crescut fără de generațiile precedente, în caz că nu veți folosi un sistem de boxe.

Unele laptopuri sunt disponibile pentru o perioadă scurtă de timp, motiv pentru care nu trebuie să stați mult pe gânduri. Dacă vă place HP Pavilion 16-a0054nq, atunci alegeți-l și ulterior puteți să faceți niște îmbunătățiri. Pentru a stoca date suplimentare se pot folosi medii care sunt destul de bune și nu costă mult.

Te-ar mai putea interesa