Lenovo Legion 5 15ACH6, laptop de Gaming cu AMD Ryzen generația Zen 3

Cele mai recente laptopuri de gaming cu procesoarele de top de la AMD, adică Ryzen 5 R5600H și Ryzen 7 5800H. Unul dintre acestea este Lenovo Legion 5 15ACH6 care este disponibil în numeroase configurații care sunt destul de diferite și nu mă refer doar la procesor, ci și la restul componentelor. Peste o anumită sumă veți vedea și diferențe la dotări, adică ecran cu rată de refresh mare (165 Hz), baterie de 80Wh și mai câteva. Nu sunt niște dotări ieșite din comun, poate că unii dintre voi nici nu le veți considera „wow” pentru că nu veți seta jocurile astfel încât să obțineți chiar atât de multe fps-uri și cât timp în folosiți la birou, îl conectați al priză.

Toate arată la fel, adică vorbim de un design pe o culoare plăcută – Phantom Blue, iar tastatele sunt iluminate pe alb, adică nu este vorba de RGB. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

După cum am menționat anterior, configurații sunt diverse însă eu am ales patru dintre ele. Nu știu dacă acestea sunt cele mai performante, însă îmi place să vă recomand laptopuri cât mai bune pentru gaming. Acestea pot fi văzute accesând linkul și nu am ales să fac un tabel pentru că sunt prea multe informații, dar așa mai pe scurt vă pot da câteva specificații.

Sunt patru configurații interesante pentru un buget cuprins între 5000 și 6000 RON, dar prețurile mai pot fluctua în funcție de promoție sau disponibilitate. Am exclus variantele cu SSD de 256GB și cu memorie de 8GB deoarece nu mise par potrivite, plus că ulterior sunteți nevoiți să le îmbunătățiri, deci veți ajunge să cheltuiți tot atât și să vă mai și stresați.

Ecranul este la fel de mare însă luminozitate este puțin mai mare la cele cu plăci video mai performante (RX 6600M și RTX 3060), dar și refreshul a crescut puțin, dar cu ochiul liber nu se vedere o îmbunătățire prea mare. Dacă sunteți fan Intel, aruncați o privire peste Lenovo Legion S7 16IAH7.

Concluzie

Laptopurile Lenovo Legion 5 15ACH6 folosesc memorie DDR4, SSD de 512GB și o platformă destul de nouă. Astfel, că veți avea porturi excelente, WiFi ax și multe altele. Sunt atât de multe porturi USB, încât nu o să vi se facă dor de vechiul PC, iar multe dintre porturi sunt în spate astfel că multe cabluri nu vor fi vizibile. Deci, primește încă o bilă albă din partea mea.

Te-ar mai putea interesa