Lenovo IdeaPad Duet 3 10IGL5, tabletă cu Windows și tastatură fizică

Lenovo IdeaPad Duet 3 10IGL50 este un laptop 2 în 1 sau o tabletă cu tastatură fizică cu Windows 10 Home S. Sunt puține gadgeturi ca acesta și sunt utilizatori care ar prefera un astfel de laptop deoarece este mult mai compact și poate că vreți să-l folosiți mai mult pentru navigare. Tastatura respectivă vă ajută când scrieți un mail sau pur și simplu conversați cu cineva. Puteți conecta fără probleme un mouse pentru un plus de productivitate (când vă aflați la birou).

Poate fi transportat foarte ușor având o greutate destul de redusă și indiferent de configurația aleasă, dimensiunile sunt aceleași. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Eu aș opta pentru cel cu Pentium deoarece oferă un plus de performanță față de celălalt model, iar dacă nu veți face mare lucru pe el atunci optați pe cel mai accesibil. Poate că aveți un alt laptop sau PC pe care lucrați sau vizionați filme, iar acesta îl veți folosi doar când nu vă aflați la birou. Procesoarele de pe acest model de laptop sunt destul de accesibile și folosesc tehnologie de fabricație pe 14 nm. Placa video poate reda conținut video, dar nu și jocuri 3D.

Păreri pro și contra

Oferă un ecran destul de plăcut chiar dacă are o diagonală de 10 inci – panel IPS, rezoluție FullHD, acceptă gesturi (multi touch) și finisaj lucios (glossy). Poate fi transportată cu ușurință datorită dimensiunilor sale reduse și puteți alege o geantă mică dacă îl luați în oraș sau la locul de muncă. Laptopuri cu configurații accesibile, oferă și o autonomie mare pentru că hardware-ul are un consum redus de energie, dar și pentru că ecranul nu este foarte mare. Configurația cu Intel Pentium oferă și 8GB RAM, adică veți beneficia de un multitasking destul de bun. Tabletele nu vin cu SSD-uri precum laptopurile normale, ci folosesc memorie eMMC care este satisfăcătoare.

Lenovo IdeaPad Duet 3 10IGL5 este ceva mai diferit față de alte laptopuri, însă poate fi folosit la fel dacă nu aveți așteptări prea mari. Este echipat destul de bine pentru o tabletă și va rula un sistem de operare cunoscut de toți utilizatorii.

Te-ar mai putea interesa