HP Pavilion 15-dk1019nq, laptop de gaming cu GTX 1650

Laptopul HP Pavilion 15-dk1019nq este o alegere excelentă dacă vă doriți un gadget portabil care poate ține locul unui desktop. Poate rula o mulțime de titluri interesante și poate că nu vă doriți multe setări, ci mai degrabă multe fps-uri (jocuri competitive), Designul este același ca și la restul, iar tastatura iluminată iasă în evidență ușor pentru că laptopul este complet negru. Seamănă mult cu laptopurile Omen din generațiile precedente, doar că logo-ul și finisajele sunt pe verde.

Prețul nu este chiar unul banal pentru că are cel mai nou Core i7, suficient spațiu și memorie RAM, însă nu mai trebuie să vă stresați pe viitor deoarece nu mai trebuie upgradat nimic la el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Seria de procesoare Comet Lake de la Intel este de ajuns pentru multe aplicații, jocuri și taskuri zilnice. Bineînțeles, placa video integrată nu se compară cu cea dedicată când vine vorba de gaming, însă pentru a avea o autonomie satisfăcătoare, veți folosi cea integrată (comutarea se face automat când este nevoie de una sau de alta).

Păreri pro și contra

Este echipat cu un ecran foarte bun deoarece are specificații bune, însă nu are un refresh foarte mare. Conectivitatea este foarte bună adică oferă porturi numeroase și chiar Wi Fi ax în caz că nu vreți să folosiți cablul de rețea. Cu cât devin laptopurile mai subțiri, cu atât . Laptopul se mișcă excelent și veți vedea după ce veți instala Windows 10. Multe laptopuri nu vin cu acest sistem de operare preinstalat (au doar Free DOS), pentru a fi mai atractive ca preț.

HP Pavilion 15-dk1019nq este un model ceva mai recent și nu va fi disponibil foarte mult timp, de aceea nu trebuie să stați prea mult pe gânduri. Vorbim de o serie de laptopuri interesantă care este prezentă pe piață de ceva timp și care va oferi o experiență plăcută. Poate că un SSD de 1TB ar fi fost mai interesant decât un SSD + hard disc, dar voi îl puteți înlocui oricând pentru că prețurile scad în fiecare an.

Te-ar mai putea interesa