Lenovo IdeaPad 3 17ITL6, laptop cu procesoare Intel Tiger Lake

Acest laptop Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 oferă câteva configurații diferite și prețurile diferă destul de mult pentru că vorbim de Core i3, i5 și i7. Unele pot avea SSD-uri mai mari și memorie de două ori mai mare (16GB). Toate au același ecran IPS cu diagonală de 17.3 inci ca să nu mai simțiți lipsa unui monitor și aveți mai mult spațiu de lucru. Un ecran de 14 sau 15 inci este cam mic pentru un utilizator care a avut anterior un PC. Bineînțeles, prețurile sunt ceva mai mari în cazul laptopurilor mari însă sunt avantaje care nu trebuie neglijate.

Voi decideți dacă acest laptop este conform cerințelor voastre și dacă nu vă place serie, puteți alege alta de la acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Noile procesoare Intel folosesc tehnologie pe 10 nm, astfel că sunt mai eficiente și performanțele au crescut puțin. Oricum, nu sunt concepute pentru gaming și nici nu aș recomanda să încercați jocuri 3D. Poate rula filme fără probleme, dar și aplicații. Placa video Intel Iris Xe este o soluție decentă pentru că nu are un consum foarte mare de energie. Unitatea optică și portul LAN nu sunt prezente pe laptopurile cu design compact, dar și așa nu cred că lea-ți fi folosit. Windows 10 este vândut pe USB stick sau poate optați pentru o licență electronică.

Păreri pro și contra

Oferă cititor de amprente, Camera Shutter, baterie cu autonomie bună, o configurație avansată, un ecran de tip IPS, WiFi ax și multe altele. Are o construcție compactă și solidă, însă cred că-l veți folosi doar la birou precum un desktop PC. Sunt laptopuri ceva mai portabile, adică care au o greutate mult mai redusă (1.7 kg) și cu ecran mai mic. Cel mai echilibrat este cel cu Core i5, însă poate că aveți un buget flexibil și preferați cel cu Core i7.

Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 merită încercat în special dacă vreți un birou cât mai liber și un gadget care să fie portabil. Chiar și dacă alegeți cea mai accesibilă variantă, o puteți upgrada cu un SSD mai mare dacă nu vă este de ajuns spațiul.

Te-ar mai putea interesa