Lenovo IdeaPad 3 15ITL6, laptop cu procesoare Intel

Sunt serii de laptopuri destul de atractive ca preț și dotări, iar Lenovo oferă destul de multe. Laptopul din imagine este un Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 care face parte din noua generație, motiv pentru care vom vedea procesoare Tiger Lake care sunt pe 10 nm. Îmi place că lista de configurații este mare, adică cel mai accesibil laptop are Intel Celeron și cel mai scump are Intel Core i7. Nu aș putea spune care ar fi configurația ideală, ci numai voi decideți care vi se potrivește mai mult.

Eu aș opta pentru modelul cu Core i3 (i3-1115G4) și SSD de 512GB, deoarece de multe ori nu este nevoie de mai mult. Chiar și un Core i5 este o alegere foarte bună dacă folosiți anumite aplicații care cer mai multe resurse hardware. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele Intel sunt alegeri bune și sunt însoțite de plăci video decente, adică puteți rula conținut video HD și Full HD. Imaginea oferită este una clară pentru că are un panou IPS și luminozitatea este de 300 niți. O memorie de 8GB RAM este satisfăcătoare indiferent ce veți alege să faceți și nu sunt aplicații office care necesită mai mult.

Capacitatea SSD-ului trebuie să fie cât mai mare pentru a putea stoca toate datele pe laptop și poate că veți descărca și conținut media, pentru că nu aveți alt laptop sau PC pentru a viziona filme sau asculta muzică.

Păreri pro și contra

Dotările sunt excelente pentru cât costă și componentele sunt satisfăcătoare, adică veți găsi un hardware care vi se potrivește. Bineînțeles, nu se adresează pasionaților de gaming, ci este conceput pentru uz zilnic, navigare și aplicații. Poate fi folosit oriunde deoarece are o greutate redusă și un ecran cu tratament anti-glare (mat), iar autonomia este una decentă dacă nu solicitați mult configurația (maxim 7.5 ore).

Lenovo IdeaPad 3 15ITL6 are tehnologie WiFi ax care este destul de avansată și oferă cea mai bună viteză de transfer (comparabil cu cea oferită prin cablul de rețea). Arată bine pe gri, tastatura fiind mai bine evidențiată și rama ecranului este ceva mai subțire.

Te-ar mai putea interesa