HP 14-dv0025nq, laptop elegant de 14 inci

Sunt laptopuri de 14 inci de la mai mulți producători și designul diferă de la un producător la altul. Poate că v-ar plăcea un HP argintiu cu componente de ultimă generație care poate face față oricărei provocări. Acel model de jos numit HP 14-dv0025nq ar fi alegerea potrivită deoarece are noul Core i7 de la Intel și multă memorie RAM pentru a putea rula mai multe aplicații simultan. Porturile sunt la fel de multe ca și la modelele cu ecran de 15 inci, adică aveți numeroase tipuri de USBuri, dar și altele.

Cred că vă puteți face o idee despre el din imaginea pusă mai jos și se poate compara ca dimensiuni cu un laptop de 13 inci mai vechi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul de procesor de pe acest laptop este Core i7 1165G7 care îi un model pe 10 nm, iar placa video este Iris Xe Graphics. Laptopul se adresează utilizatorilor office/business și observ o calitate superioară comparativ cu alte laptopuri competitive. Nu aveți nevoie de o placă video dedicată cât timp nu jucați jocuri, placa video Intel se descurcă bine și când vine vorba de conținut video.

Păreri pro și contra

Are o greutate de numai 1.4 kg, deci va fi transportat destul de ușor și ecranul de 14 ici poate fi de ajuns pentru că nu veți lucra de la distanță. Nu este orice ecran, ci este un IPS cu rezoluție mare și suprafață anti-reflexivă. Laptopul are un sistem audio bun dacă vreți să ascultați muzică, însă la un volum ceva mai mic. Oferă o conectivitate foarte bună și nu mă refer doar la porturi, ci și la tehnologii fără fir.

HP 14-dv0025nq este atractiv din multe puncte de vedere și trebuie doar să mai puneți Windows 10 pe el și câteva aplicații. Nu necesită să fie upgradat, deoarece oferă exact cât aveți nevoie, poate chiar mai mult (memorie RAM). SSD-urile sunt tot mai accesibile, astfel că puteți să-l înlocuiți dacă vă doriți o capacitate de stocare dublă. Puteți alege și un hard extern dacă nu vă doriți viteze de transfer foarte mari și un preț mai atractiv.

Te-ar mai putea interesa