Lenovo IdeaPad 3 15IIL05, laptop office cu Core i3 și Core i5

Laptopul Lenovo IdeaPad 3 15IIL05 face parte din noua serie a acestui brand și vedem diverse configurații care influențează destul de mult prețul laptopurilor (chiar și 1000 lei). Designul este același indiferent de alegere, iar dacă e să optați pentru un model accesibil, trebuie să știți că este recomandat să aveți cel puțin 8GB RAM și un SSD de 256GB. Componentele pot fi înlocuite cu altele mai bune, doar că sunt limitări la acest capitol. Cu alte cuvinte, doar memorie RAM și capacitatea de stocare pot fi îmbunătățite. Am observat pe un model și 12GB RAM, însă nu cred că veți folosi vreodată toată memoria.

Nu veți regreta dacă alegeți pe cel cu Core i5 deoarece oferă cea mai bună performanță împreună cu un SSD generos (512GB), iar hard discul nu mai reprezintă o soluție de stocare a datelor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lenovo IdeaPad 3 15IIL05

Unele modele pot avea Windows 10 preinstalat, motiv pentru care pot fi folosite imediat și poate că mai aveți nevoie doar de câteva aplicații. Placa video este cea integrată și este vorba de modelul UHD Graphics care nu este conceput pentru gaming. Nu aveți nevoie de una dedicată pentru că va reduce din autonomia laptopului când rulați conținut video.

Păreri pro și contra

Acest producător oferă numai laptopuri cu un design modern și nu trebuie să alegeți un model de top ca să vă placă. La interior sunt prezente componente moderne și nu ne putem plânge, motiv pentru care veți vedea doar păreri pozitive la aceste modele. Bineînțeles, mai sunt și alte serii care oferă un hardware diferit, dar nu cred că aveți nevoie de mai mult. Autonomia bateriei este destul de generoasă, însă numai în modul office.

Poate că v-ar plăcea mai mult un IPS deoarece oferă o imagine ceva mai clară din anumite unghiuri, dar și panelul TN are specificații bune. Lenovo IdeaPad 3 15IIL05 este unul dintre numeroasele laptopuri care vi le recomand și nu veți fi dezamăgit de el. Îl consider un bun înlocuitor pentru actualul PC or laptop, iar dotările nu lipsesc.

Te-ar mai putea interesa