Lenovo Ideapad S145-15IKB, laptop cu Core i3 Kaby Lake R

Chiar dacă nu vedem cea mai recentă generație de procesoare Intel, veți observa că seria Kaby Lake R oferă performanțe decente pentru uz office/multimedia. Lenovo Ideapad S145-15IKB este disponibil în câteva configurații dar nu sunt diferențe foarte mari, motiv pentru care prețurile sunt destul de apropiate. Diferențele sunt la memoria RAM și la capacitatea SSD-ului, iar configurația care o recomand este cea cu SSD mai mare și memorie de 8GB.

Designul laptopului este același și veți aprecia combinația de culori, tastatura fiind destul de vizibilă și tastele sunt bine organizare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Procesorul Core i3 are două nuclee și o placă video integrată tot de la Intel, așa fiind multe modele Core i3 indiferent de generație. Performanțele diferă de la o generație la alta, iar cele mai noi oferă performanțe comparabile cu cele ale unui Core i5 mai vechi. Consider că 4GB de RAM este cam puțin pentru un utilizator experimentat și care a mai avut un laptop sau un desktop PC în trecut. Sunt aplicații care consumă multe resurse și mă refer la cele cu multe taburi deschise sau poate vreți să faceți multitasking. Dacă aveți un buget limitat puteți alege cu încredere varianta cea mai accesibilă și să faceți mici îmbunătățiri pe parcurs.

Păreri pro și contra

Se poate lăuda cu o autonomie mare în modul economic, puteți pune parolă la HDD, are porturi excelente (USB 3.1, HDMI etc), un design modern, are difuzoare bune, greutate de numai 1.85 kg și oferă performanțe excelente. S-au redus numărul de porturi și dotările la strictul necesar și nu cred că acest aspect v-ar împiedica să-l cumpărați. Sunt multe motive pentru care ar trebui să alegeți o astfel de serie, iar alegerea finală este a voastră. Sunt configurații foarte bune care nu le veți vedea pe laptopurile de la concurență.

Lenovo Ideapad S145-15IKB este apreciat de utilizatori și un desktop nu oferă atât de multe avantaje precum un laptop. Portabilitatea este foarte importantă, dar și spațiul de pe birou este mai generos dacă alegeți un laptop. Totuși, poate optați pentru un sistem audio clasic, iar acela poate avea conectivitate wireless dacă vreți mai puține cabluri.