Lenovo IdeaPad 3 15ARH05, laptop gaming cu AMD Ryzen

Laptopul Lenovo IdeaPad 3 15ARH05 este un model care poate fi folosit pentru jocuri deoarece are componente avansate dar și un sistem de răcire bun. Cu siguranță, seriile de top Legion oferă o experiență mai bună dar și bugetul trebuie să fie mult mai mare. Modelul recomandat mai jos îl recomand oricui și poate fi folosit ca unul office, iar caracteristici sale speciale pot fi de folos. Înlocuiește cu succes un desktop și nu este necesar un monitor deoarece acum vedem un IPS cu imagine FullHD.

Are un design caracteristic segmentului de gaming și vedem variante pe negru și albastru, dar și configurațiile pot fi diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele Ryzen 5 și 7 sunt opțiuni foarte bune și nu mai sunt alternative cu performanțe scăzute, ci performanțele sunt mai bune în acel preț. Vedem și o placă video integrată, dar pentru anumite aplicații și jocuri este necesară o placă video ca GTX 1650 Ti. Aceasta se descurcă foarte bine în cazul celor mai multe titluri. Imaginea oferită de laptopurile noi este foarte bună deoarece panoul IPS este foarte des întâlnit și rata de refresh poate fi și de 144 Hz la variante de gaming mai scumpe. Cel de sus are un ecran cu 60 Hz și este de ajuns pentru că nu veți rula multe jocuri cu multe fps-uri. Acest laptop nu excelează la toate capitolele, de aceea sunt și laptopurile Legion sau Pavilion.

Păreri pro și contra

Hardware-ul este unul de top și oferă performanțe foarte bune pentru acest buget, plus că se pot face câteva îmbunătățiri. Este echipat cu tastatură iluminată și se vede din pozele de prezentare că este albastră, iar ea poate fi activată seara târziu. Autonomia o consider satisfăcătoare și este influențată de stilul utilizatorului, conținutul redat și setările făcute: luminozitate ecran, WiFi, conținut video/jocuri, tastatura iluminată pornită.

Lenovo IdeaPad 3 15ARH05 poate fi cadoul ideal pentru persoana iubită și se poate monta ulterior 8GB, dacă vă doriți 16GB RAM pentru anumite aplicații sau jocuri. SS-ul poate fi schimbat oricând cu altul mai mare ori folosiți unul extern.

Te-ar mai putea interesa