Krups XP320830, espressor manual cu sistem de spumare

Espressoarele manuale sunt alternative mai accesibile la cele automate și rezultatele sunt la fel pentru că vorbim de aceeași presiune – 15 bar. Krups XP320830 are un design compact și plăcut pe negru, iar anumite părți sunt mai bine evidențiate datorită finisajului argintiu. Acesta vine cu și acel dispozitiv de spumare pentru a obține o spumă de lapte densă care o puteți adăuga ulterior în espresso. În general prețul este influențat de dotări, adică de câte băuturi poate prepara. Dacă obișnuiți să consumați doar espresso, atunci nu este cazul să faceți o altă alegere.

Prețul în recomandă și veți vedea că sunt o mulțime de utilizatori mulțumiți. Acest brand oferă și variante ceva mai scumpe în caz că acesta va fi un cadou, iar pentru voi vă doriți un espressor cu mai multe funcții. Krups Essenza Mini este o variantă care nu necesită cafea, ci doar capsule. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Espressoarele manuale sunt mult mai compacte deoarece nu au râșniță și compartiment pentru cafea măcinată. Acest tip de aparat necesită mai multă atenție din partea voastră, deci dacă nu sunteți o persoană foarte comodă, atunci acest model vi se potrivește.

Gustul băuturii e influențat și de cafeaua folosită, motiv pentru care nu trebuie să fiți zgârciți și chiar să încercați mai multe sortimente. Poate prepara două băuturi simultan pentru că aparatul are două duze. Tot mai multe aparate noi vin cu funcția de oprire automată, astfel că se economisește energie (după o perioadă de inactivitate). Vedem un aparat cu un consum mic, presiunea pompei a rămas tot la 15 bar, iar capacitatea rezervorului de apă este destul de mare – 1,5 litri, astfel că nu trebuie să-l alimentați foarte des. Voi trebuie doar să puneți cafea cât pentru una sau două băuturi, iar lingura din pachet va fi foarte utilă.

Concluzie

Krups XP320830 reprezintă o investiție bună dacă consumați des espresso în oraș, iar spumarea laptelui este o joacă cu acel dispozitiv cu abur. Un model care oferă mai multe băuturi, are și un preț pe măsură pentru că vine cu dotări suplimentare. Față de alte serii, acesta este prezent pe piață numai pe o singură culoare sau, mai bine zis, o combinație de negru cu argintiu.

Te-ar mai putea interesa