Krups Essenza Mini, espressor cu capsule

Krups Essenza Mini este acel aparat mai diferit decât restul și se poate vedea după cum arată. Până la urmă vorbim de un brand cu experiență și care oferă soluții fiabile și competitive. După cum am menționat mai sus, poate fi alimentat doar cu capsule, adică nu mai aveți treabă să cumpărați cafea (măcinată sau boabe). Cu acele paduri puteți obține numeroase tipuri de băuturi și sunt numeroși producători care le oferă. Pompa sa nu este una clasică de 15 bar, ci are o presiune ceva mai mare – 19 bar. Astfel că socate toată aroma din capsule, astfel că nu prea aveți ce să-i reproșați.

Acest Essenza Mini nu costă mult deoarece este un espressor care oferă doar două tipuri de băuturi, iar alimentarea se face doar cu acele pad-uri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Merită sau nu merită cumpărat?

Datorită dimensiunilor sale, poate fi transportat ușor, iar dacă mașina voastră are o priză, îl puteți lua chiar și în excursii. Poate fi folosit cu ușurință și întreținerea mai că nici nu este necesară. Trebuie doar să fie alimentat cu apă, puneți capsula și apăsați butonul. Panoul de control este simplificat și poziționat în partea de sus. Sunt două butoane, unul pentru un espresso rafinat, iar altul pentru un lungo. Deci designul este unul destul de minimalist și se poate vedea din imaginea de sus. Ocupă foarte puțin spațiu pe blat și nici nu necesită foarte multă atenție, cum este în cazul espressoarelor manuale (gen Krups Virtuoso XP442C11). Beneficiază de funcția de oprire automată, astfel că se economisește puțină energie .

Concluzie

Nu prea ai ce să-i reproșezi, oferă băuturi foarte aroma și gustoase, însă depinde și de la ce brand alegeți acele paduri. Deci, dacă ești interesat de un aparat de făcut cafea de calitate superioară atunci acest model Krups Essenza Mini ar fi recomandarea mea. Sunt disponibile trei variante, adică sunt trei culori, iar voi alegeți care vă place mai mult. O variantă oferă și niște paduri cadou, în caz că nu știți de care să încercați. Poate fi cadoul ideal pentru persoana iubită, în special că nu costă mult.

Te-ar mai putea interesa