Krups Virtuoso XP442C11, espressor manual cu Thermoblock (încălzire rapidă)

Krups Virtuoso XP442C11 e un espressor manual cu presiune de 15 bar, capacitate de 2 cești și posibilitate de preparare chiar și cappuccino (evident că prepară și alte băuturi). Utilizarea e una simplă, iar alimentarea se poate face cu cafea măcinată ori cu pods pe care le găsești aici. Doar modelele mai mari care sunt automate, vin cu acea râșniță incorporată, dar voi puteți alege un separat în caz că vă plac mai mult boabele de cafea (păstrează mai bine aroma).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acest cost beneficiem de un aparat stilat. Băutura făcută cu aparatul acesta e una bună, iar dacă vreți ceva superior atunci vă recomand modelul Krups Evidence EA891110 (acest model automat are și câteva lucruri în plus care sigur le veți aprecia).

Merită sau nu merită cumpărat?

Poate prepara două cești simultan după cum se vede în imaginea de sus și are diferite caracteristici care fac operarea sa mai ușoară. poate fi alimentat fie cu cafea măcinată, fie cu acele paduri. Padurile sunt mai ușor de folosit, plus că oferă mai multe tipuri de băuturi.

Chiar dacă pare a fi un aparat banal, veți vedea că face treabă și chiar nu aveți nevoie de unul mult mai scump. Trebuie să-l alimentați pentru fiecare băutură, iar pentru că are un sistem de spumare al laptelui, veți putea gusta un cappuccino la voi acasă. Se vede din imagine în partea din dreaptă acea țeavă, iar colo trebuie să țineți recipientul cu lapte.

Punctele pozitive la modelul prezentat ar fi costul de achiziție mic, că are un design plăcut, dispozitivul de spumare pentru cappuccino și că se oprește automat. Ca multe alte espressoare, are în partea de jos o tavă pentru scurgere care poate fi detașată pentru a o curăța ușor, dar și protecție pentru supraîncălzire.

Concluzie

Deci, dacă vrei un aparat modern, dar nu foarte complex atunci acest model ar fi recomandarea mea. Krups Virtuoso XP442C11 e un aparat competitiv și părerile despre acesta sunt pozitive. Dacă nu cunoașteți brandul atunci trebuie știut că e unul localizat în Germania, iar produsele sale sunt unele premium, fără dar și poate.

Te-ar mai putea interesa