Krups Evidence EA891110 XS60000, espressor automat alb cu negru

Espressorul automat din imaginea de jos este varianta albă numită Krups Evidence EA891110 care nu este cu nimic mai diferită de cea neagră. Pot exista diferențe de preț dacă vorbim de magazine diferite sau poate că cererea este mai mare pentru o anumită variantă. Fiecare producător oferă mai multe feluri de aparate, unele fiind mai avansate decât restul. Cel de jos este un model de top și se vede după cum arată, adică vedem un panou de control touch, design minimalist, carafă pentru spumarea laptelui.

Evident că are râșniță, nici nu prea veți vedea espressoare atât de mari fără aceasta, doar că nu poate fi alimentată cu cafea boabe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Doar espressoarele de mici dimensiuni sunt manuale, însă există și modele automate dar cu sistem de spumare manual. Chiar și acelea sunt interesante, depinde cum vă place vouă, poate că sunteți mai comozi și preferați ca aparatul să facă totul. Unele acceptă și cafea măcinată (De’Longhi Cappuccino ECAM 23.460.B), ei bine, nu e cazul și aici. Acest model poate pregăti numeroase băuturi: cafea, espresso, cappuccino, cappuccino dublu, ceai, espresso dublu, ristretto, spumă de lapte, americano, macchiato, macchiato dublu. Multe dintre acestea nu cred că le-ați încercat în oraș, însă acum le puteți gusta acasă.

O interfață touch oferă mai multe opțiuni pentru a personaliza. Nici nu putea avea un control standard ținând cont de funcționalitatea sa (număr mare de programe). Puteți obține băutura preferată cu câteva selecții și trebuie să vă asigurați că este alimentat cu apă/cafea. Ca și dotări speciale, acesta prezintă: sistem cappuccino, rezervor apă detașabil, sistem economisire energie, sistem de filtrare a apei, curățare automată, sistem de decalcifiere.

Concluzie

Poate că e scump, însă eu consider că are un preț justificat. Impresionează la multe capitole și poate că ați văzut și voi, însă nu este un aparat perfect, adică nu poate fi comparat cu cele mai avansate espressoare de pe piață. Dacă vă doriți un aparat performant și elegant, acest Krups Evidence EA891110 XS60000 poate fi următoarea voastră alegere.

Te-ar mai putea interesa