Krups Intuition Preference+ EA875U10, espressor automat 15 bar care oferă 15 băuturi

Majoritatea espressoarelor disponibile sunt automate și au un preț destul de mare, însă îl consider corect în cele mai multe cazuri. Depinde și ce brand le oferă, deoarece unele modele pot oferi dotări ceva mai bune și un design mai atrăgător. Krups Intuition Preference+ EA875U10 este un model mai deosebit și se vede doar după cum arată și după cum am menționat sus, poate pregăti până la 15 băuturi. Cu cât poate prepara mai multe, cu atât este mai scump deoarece are un sistem de preparare mai complex, dar și o interfață mai ușor de folosit.

Panoul de control electronic este un de tip touch, astfel că puteți să alegeți cu ușurință băutura dorită. Ecranul digital intuitiv este poziționat central și alături sunt butoane pentru selectarea meniului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu necesită foarte multă atenție pentru că vorbim de un model automat, chiar și sistemul de spumare a laptopului este automat, însă nu are o carafă (e un recipient de 0,6 litri). Poate fi alimentată doar cu cafea boabe, deoarece are o râșniță metalică la interior (Philips EP3221/40 are una ceramică).

Poate prepara simultan două băuturi ca și în imaginea de sus, iar capuccino la o singură atingere. Se poate personaliza băutura preferată și cele două profiluri vor fi ideale dacă soția sau soțul are preferințe diferite. Se poate seta gradul de măcinare, temperatura, cantitate cafea și câte băuturi să prepare. Un indicator vă informează în legătură cu nivelul de apă. Întreținerea este ușoară cu funcția  de curățare automată.

Puteți ajusta înălțimea duzei de cafea în caz că aveți cești mai mici ori mai mari. Sunt și multe prezentări video cu acest produs dacă nu sunteți convinși că acesta vi se potrivește.

Concluzie

Krups EA875U10 este un aparat mai deosebit și care vă poate oferi un număr mare de băuturi. Acestea le puteți modifica după preferințe și gustul este dat și de cafea folosită (boabe). Bineînțeles, nu oricine și-l permite că doar are un preț ușor piperat și poate că unii preferă doar anumite băuturi, adică nu vor să încerce atât de multe.

Te-ar mai putea interesa