Krups Intuition Preference+ EA875E10, espressor automat cu 12 băuturi

Espresoarele automate sunt mult mia atractive decât cele manuale (Krups XP320830) deoarece oferă mai multe funcții de personalizare a băuturi, mai multe băuturi, sistem de spumare (chiar automat) și o interfață prietenoasă. Varianta de jos, Krups Intuition Preference+ EA875E10, este una destul de cumpărată deoarece are un raport preț/dotări bun, însă nu oricine și-o permite. Este clar că vorbim de o serie de top care dorește să impresioneze la cele mai multe capitole și de aceea nu prea veți vedea păreri negative despre acesta.

Consider că are un preț justificat pentru ce oferă și din imaginea de prezentare se vede foarte bine interfața digitală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Depinde și cât sunteți dispuși să cheltuiți, pentru că vorbim de un espressor recent lansat și avansat. Ca oricare alt model premium, poate fi alimentat doar cu cafea boabe, acestea păstrând mai bine aroma și râșnița macină exact cât este nevoie. Sistemul de spumare ste și el prezent și nu vorbim de o carafă atașată ci de un recipient separat.

Băuturile care le poate pregăti sunt următoarele: cafea, espresso, espresso lung, espresso macchiato, cappuccino, latte macchiato, apă fierbinte, caffe latte, ristretto, flat white, spuma de lapte, americano, macchiato, long, long black. Probabil că de unele nici nu ați auzit, însă merită să le încercați la voi acasă sau chiar să vă impresionați musafirii. Puteți să vă salvați băuturile favorite așa cum le-ați și personalizat. Cu ajutorul tehnologiei numite Quattro Force, aparat oferă cea mai aromată băutură și nu se poate compara cu cea oferită de variante ieftine.

Concluzie

Un aparat atât de avansat poate concura cu orice model de top, doar că prețul este ceva mai mare. Cu siguranță, nu-l veți alege doar că arată bine și oferă anumite specificații, ci pentru că poate prepara o varietate de băuturi. Ținând cont câte poate să facă, e destul de compact și ușor de folosit. În general, espressoarele scumpe ca acest Krups EA875E10 oferă ce e mai nou pe piață și sunt o investiție bună, în special dacă vreți să-l folosiți în scop comercial.

Te-ar mai putea interesa