Krups Intuition Preference EA872A10, espressor pentru 11 tipuri băuturi

Krups Intuition Preference EA872A10 e un aparat de preparat cafeaua care vine ca alternativă la Krups Evidence EA891C10. În esență, diferența dintre acestea constă în faptul că modelul de față poate prepara un număr mai redus de 11 băuturi, față de modelul EA891C10 care poate prepara 15.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un espressor premium de la un producător german. din poza de alături se poate observa că acest model e unul de culoare albă și că are două doze de cafea așa încât să poată prepara două preparate simultan. 

Pro: Printre lucrurile avantajoase ale acestui model se numără o tehnologie numită Smart Slide și că are indicatori luminoși. Aceasta presupune că aparatul  e ușor de controlat, motiv pentru care gama poartă numele de Intuition.
Nu era un aparat Krups dacă nu avea tehnologia Quattro Force.Aceasta presupune că aparatul optimizează fiecare pas în prepararea băuturii. deci de la râșnire și până la drenaj totul este optimizat.
Acest model are și râșniță integrată așa încât să nu mai aveți nevoie de un aparat suplimentar pentru o anumită etapă în prepararea băuturii. Acest lucru este deosebit de util, mai ales că alimentarea se face cu cafea boabe.

Controlul aparatului se realizează prin intermediul unui display tip touchscreen. Acest lucru fiind o tendință la noile espressoare.

Contra: Singurul dezavantaj al acestui model ar fi costul de achiziție ușor mare, dar unul rezonabil din moment ce aparatul vine cu o multitudine de lucruri utile integrate.

În cazul în care doriți ceva similar, adică o alternativă atunci vă recomand modelul Philips Seria 5400 EP5444/90 sau EA891C10 (care e tot de la Krups).

Verdictul meu referitor la Krups Intuition Preference EA872A10  e că merită investiția dacă doriți să aveți una dintre cele mai bune cafele preparate acasă.

Te-ar mai putea interesa