Krups Evidence EA891C10, model automat pentru 15 tipuri băuturi

Krups Evidence EA891C10 este un espressor automat pentru acele persoane interesate în a prepara diferite derivate de cafea de o calitate foarte bună. Încă de la început ar trebui să scriu că cu ajutorul acestui aparat se pot produce până în 15 preparate. Printre aceste băuturi se numără cafeaua, espresso, cappuccino etc.

Acest aparat vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat automat cu care se pot prepara mai multe tipuri de băuturi, și două în același timp. Ultimul lucru e datorat faptului că este echipat cu două duze de cafea.

Pro: Pe lângă faptul că acest aparat permite realizarea mai multor tipuri de băuturi, vine cu o multitudine de avantaje. În rândurile care urmează le voi menționa pe cele mai importante.
Are funcții precum Extra Shot și Dark, acestea având rol de a adăuga un plus de cafea, respectiv de a oferi o aromă puternică.
Panoul de comandă este reprezentat de un ecran de tip OLED cu posibilitate de control tactil.
Ca în cazul altor modele de la Krups, și acesta are sistem Quattro Force. Acest sistem presupune că fiecare etapă din procesul de preparare a băuturii e unul optimizat.
Alimentarea se se face cu cafea boabe, iar pentru măcinarea acesteia are o râșniță integrată. Producătorul se laudă că aceasta e una care e cu 20 procente mai rapidă decât una normală.

Contra: Dacă sunteți interesați și de aspectele negative, atunci trebuie să știți că singurul dezavantaj al acestui model e că are un cost de achiziție puțin peste medie.

În cazul în care vă doriți o alternativă atunci vă recomand modelul Philips Seria 5400 EP5444/90. Cum se poate vedea din această comparație, diferențele dintre aceste două aparate nu sunt mari.

Per ansamblu, recomand EA891C10 (din gama Evidence a celor de la Krups) celor care sunt interesați de un produs de calitate din toate punctele de vedere.

Te-ar mai putea interesa