De’Longhi Cappuccino ECAM 23.460.B, espressor automat cu carafă pentru lapte

Pentru cei în căutarea unui espressor performant, recomand De’Longhi Cappuccino ECAM 23.460.B întrucât e un aparat care poate oferi 3 tipuri de băuturi, sistem automat de spuma a laptelui și altele. Vorbim de un brand destul de popular și de care cred că ați auzit de la televizor, poate pe internet sau chiar de la prieteni. Aparatele sale sunt apreciate de utilizatori pentru că sunt destul de bine echipate, astfel că devin competitive pe piață. Panou de control nu este digital cu butoane touch ca la modelele de top, însă tot este ușor de folosit datorită pictogramelor și afișajului digital (se văd selecțiile făcute).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acest cost primim un aparat dotat care poate fi utilizat pentru a prepara multiple feluri de băuturi (am să încerc să le precizez mai jos). Un aparat care poate prepara mai puține băuturi, deci este și mai accesibil, este De’Longhi Magnifica S ECAM 22.112.B.

Merită sau nu merită cumpărat?

Specificațiile aparatului sunt excelente, mai exact vine cu o capacitate mare (rezervor de apă de 1,8 litri, suportă două cești, iar cafea poți pune 250 grame), iar presiunea e de 15 bar… precum la aparatele care se respectă. Râșnița incorporată vă permite să alimentați aparatul cu boabe sau cafea măcinată, după cum considerați voi. Însă eu aș alimenta-o cu boabe datorită aromei (o păstrează mai bine). Bineînțeles, calitatea băuturii e dată și de materia primă – cafeaua. Astfel că puteți încerca mai multe sortimente dedicată acestui aparat.

Vine cu o râșniță metalică, mai exact din oțel. Știu că unii spun că râșnițele ceramice sunt mai bune, dar veți vedea că și aceasta se descurcă bine. Printre băuturile care pot fi preparate cu ajutorul acestui aparat se numără espresso, cafea, cappuccino.

Concluzie

Este un aparat complet automat, iar aici mă refer și la sistemul de spumare, adică are acea carafă care poate fi demontată pentru a o curăța mai bine. Deci, dacă te interesează un aparat care nu necesite multă atenție și să prepare băutura preferată rapid, îți recomand modelul De’Longhi Cappuccino ECAM 23.460.B. Poate fi utilizat în scopuri comerciale, dar și pentru acasă, deoarece are un preț cam mare și poate că vă gândiți să scoateți o parte din investiție.

Te-ar mai putea interesa