Kenwood kMix, păreri robot cu vas inox de 5 litri

Kenwood kMix este un robot de bucătărie cu o putere de 1000W și vas de 5 litri. Spre deosebire de alte modele, acesta are trei accesorii pentru patiserie. Dar, i se pot atașa și alte accesorii opționale. La momentul scrierii acestui articol sunt undeva peste 20 de accesorii opționale disponibile, iar lista completă puteți să o vedeți pe site-ul producătorului.

Acest aparat vine la un preț bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani primim un aparat cu o putere similară cu a altor modele de top de pe piață. Să nu mai zic de faptul că e construit din materiale de calitate. Spre exemplu, bolul este unul realizat din inox.
Despre Kenwood trebuie să scriu că e un producător de Marea Britanie, produsul fiind cu design și inginerie create de acesta.

Aparatul are mai multe atuuri, pe lângă faptul că e realizat din materiale de calitate. Acestea sunt enumerate și descrise în rândurile care urmează.
Are integrate trei accesorii precum un accesoriu k, un cârlig și un tel. Accesoriul k pentru mărunțire, cârligul pentru frământare, iar tel pentru amestecarea cremelor. Suplimentar are și o spatulă de silicon care ajută la prepararea cremelor sau la alte lucruri similare.
Întreținerea e ușoară și aici mă refer în special la spălare, deoarece componentele sunt compatibile cu mașina de spălat vase.
Alt lucru avantajos e că aparatul e disponibil în mai multe culori. Acestea sunt roșu (KMX750AR), negru (KMX750BK) și roșu-argintiu (KMX750RD), argintiu, etc.

Singurul dezavantaj e că acest model nu are mai multe accesorii incluse în pachet. Dar după cum am scris, acest model are disponibile o sumedenie de accesorii opționale.

De final trebuie să scriu că recomand acest model Kenwood kMix celora care vor ajutor în bucătărie. Probabil că prețul vi se pare mare, dar trebuie ținut cont de faptul că aparatul vă ușurează foarte mult ca și poate să țină locul unei persoane ajutor.

Acest aparat e unul dintre cele mai ieftine de pe piață cu bol de 5 litri, iar dacă vreți o alternativă cu bol mai mic (4 litri) atunci recomand Bosch MUM58720. Cel de la Bosch are mai multe accesorii, dar și un preț ușor mai mare.

Sunt curios ce model ați ales și cât de mult timp ați economisit cu el. Lăsați părerea dvs în comentariile de alături.

Te-ar mai putea interesa