Bosch MUM58720, robot bucătărie cu 7 viteze

Bosch MUM58720 este un robot de bucătărie alternativă la Bosch MUM58364. Spre deosebire de modelul argintiu care are 7 funcții, acesta are doar 6 funcții. Acestea sunt mixare, mixare ouă, feliere, frământare, blender și de râșniță. Datorită unui număr mai redus de funcții și numărul de accesorii e mai redus. 

Venind de la Bosch avem garanția unui produs de calitate. Acesta este realizat din plastic și inox. Inoxul este folosit la bol iar plasticul la carcasă. Se poate observa din imaginea  cu produsul că acesta e unul de culoare roșu cu argintiu.
Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi »

Avantaje

Pe lângă faptul că are un conținut bogat, acesta are și alte avantaje. Probabil că cel mai important ar fi puterea superioară de 1000 W. Restul avantajelor le voi menționa în rândurile care urmează.
Robotul are un bol mare care ajută la prepararea aluaturilor. Are o capacitate de 3,9 l și poate prepara până la 2,7 kg amestec pentru prăjituri și 1,9 kg aluat.
Mixarea se realizează perfect deoarece e vorba despre o mixare planetară 3D. Unul dintre avantajele acestei mixer în trei direcții e că aluatul nu se lipește de bol.
Puterea de 1000W poate fi reglată pe 3 trepte deoarece fiecare accesoriu are nevoie de o anumită treaptă de putere.
Accesoriile se schimbă ușor deoarece are funcție EasyArmLift. Lucrul acesta presupune că brațul se mișcă ușor la atingerea unui buton.

Concluzie

Acest aparat se adresează persoanelor care preparară des produse de panificație și vor un ajutor în bucătărie pe care se pot baza. Prețul poate părea mare, dar e un produs de îndelungă folosință care poate ține și locul a 1-2 persoane. 

Aș fi curios dacă dumneavoastră considerați că aceasta e o variantă cu un raport preț-dotări mai bun decât la Bosch MUM58364. Dar, trebuie să știți că pe lângă accesoriile livrate în pachet acestui model i se pot conecta și accesorii suplimentare care sunt opționale.

Ce opinie aveți, merită acest aparat?

Lăsați părerea dvs referitoare la robot în secțiunea de comentarii de alături.

Te-ar mai putea interesa