Jumper EzBook X3, laptop accesibil cu SSD și Windows 10

Laptopul din imagine este un model foarte accesibil numit Jumper EzBook X3 care nu este foarte cunoscut pentru că a apărut recent și se adresează elevilor și studenților. Configurația sa este compusă din componente accesibilă, dar care pot fi de ajuns pentru ce veți face pe el. Față de cele mai multe laptopuri disponibile până în 1500 lei, acesta are un ecran cu o diagonală de 13.3 inci. Cu alte cuvinte, va fi foarte ușor de transportat deoarece are numai 1.25 kg și dimensiuni reduse.

Din imaginea de prezentare se vede că laptopul este complet gri, mai puțin tastatura care este neagră, iar cea tastele numerice din dreapta lipsesc. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este o alternativă bună la o tabletă deoarece aveți mâinile libere și puteți folosi aplicațiile favorite și nu alternative. Autonomia este modestă și nu mai joacă un rol important dacă îl folosiți doar la birou, pentru că puteți să-l țineți conectat permanent la priză. Chiar dacă ecranul este mic, rezoluția ecranului este destul de mare – Full HD, pentru a viziona conținut cât mai detaliat.

Puteți viziona orice tip de conținut video deoarece placa video este una suficient de bună – Intel HD. Nu recomand să vă jucați pe un astfel de laptop deoarece este conceput pentru navigare web și aplicații. Dotările sunt satisfăcătoare și nici nu aveți nevoie de mai mult.

Păreri pro și contra

Sunt puține laptopuri accesibile care au Windows 10 preinstalat, iar SSD-ul este foarte important dacă vă doriți un plus de viteză. Conectivitatea este un punct forte pentru acest model și vedem cele mai utile porturi, dar și tehnologii fără fir (WiFi ac și bluetooth). Multitaskingul este excelent cu acei 8GB RAM, adică puteți porni mai multe aplicații simultan ori să deschideți mai multe taburi. Îl recomand deoarece excelează la multe capitole, însă datorită prețului nu are un procesor prea avansat.

Jumper EzBook X3 este oferit de un brand nu foarte cunoscut și poate că nu sunteți deranjați de acest aspect pentru că hardware-ul este același. Producătorii de laptopuri se folosesc de aceleași componente doar construcția laptopului diferă.

Te-ar mai putea interesa