JIMMY H9 Flex, aspirator cu motor digital fără perii

JIMMY H9 Flex este un aspirator modern conceput pentru cei care vor portabilitate dar și funcționalitate într-un design super compact. Chiar foarte compact nu se poate deoarece aveți nevoie și de un recipient de colectare suficient de mare astfel încât să puteți aspira neîntrerupt multe minute prin locuință. După cum am menționat, acesta nu este precum alte aspiratoare, ci este unul portabil și nu are fir care trebuie conectat la rețea, deoarece se folosește de un acumulator reîncărcabil. Durata sa de funcționare este influențată de felul cum îl veți folosi, adică ce treaptă de aspirare veți alege.

Am pus imaginea de jos și nu sunt două aspiratoare în pachet, ci numai unul dar care în puteți folosi în două feluri. Puteți renunța la tubul de prelungire atunci când aspirați în mașină sau anumite locuri unde tubul va încurca. Poate că la prima vede pare cam scump, însă nu este așa deoarece . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Puteți ajunge ușor sub măsuță sau alte piese de mobilier deoarece tubul este flexibil la mijloc și se poate vedea in imaginea de sus. Adică mu mai trebuie să vă aplecați ori să detașați tubul, plus că trebuie să folosiți capul special. Acesta oferă rezultate foarte bune indiferent că este podea dură sau covor (subțire).

Acesta poate fi depozitat ușor pentru că are un suport pentru perete unde țineți și restul accesoriilor. O recomandare ar fi să-l puneți undeva aproape de o priză pentru a facilita și încărcarea. Puterea motorului este irelevantă, ci ne interesează strict puterea de aspirare, iar la acesta este de 200 AW. Unii producători nu o menționează pentru că este foarte mic și preferă să ofere doar putere motorului, astfel că utilizatorul va fi puțin derutat. Oricum, cele mai bun rezultate se obțin doar cu cea mai ridicată treaptă, iar autonomia nu va fi atât de mare (80 minute este autonomia maximă și se obține în treapta cea mai mică).

Concluzie

JIMMY H9 Flex este o alternativă bună la un aspirator clasic însă nu poate fi comparat cu cele din același buget. Poate că mai bine ar fi să-l comparați cu un aspirator vertical similar ca preț, însă nu am găsit unul de la concurență care să ofere aceeași funcționalitate. De aceea recomand Jimmy H8UP pentru cei cu un buget mai mic.

Te-ar mai putea interesa