Jimmy BX7 Pro, aspirator anti-acarieni cu sterilizare UV

Jimmy BX7 Pro este unul dintre puținele aspiratoare care pot fi folosite pentru a îndepărta acarienii din diverse țesături sau articole. Are un design diferit de cel al unui aspirator clasic deoarece scopul său este diferit și sunt incorporate alte tehnologii. Idee este că este destul de portabil și poate fi ținut oriunde (se vede și din imaginile de prezentare). Îmi place că producătorul s-a gândit să-l ofere și în câteva variante (culori), dar diferențele de preț nu sunt pentru că vorbim de aceleași caracteristici.

Nu oricine ar fi dispus să cheltuie atât de mult însă este un aparat care nu ar trebui să lipsească din nici o locuință, în special că vă ajută. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă nu știți prea multe despre el, ei bine, acesta poate fi folosit pentru îndepărtarea bacteriilor și acarienilor din praful aflat pe pat, saltele și canapele. Igiena este foarte importantă și nu poate fi menținută fără a depune un efort financiar.

Are un sistem de filtrare foarte bun și funcția de sterilizare UV este foarte importantă, dar poate că știți rolul său. Nu este precum altul, adică are numeroase caracteristici interesante: recunoașterea inteligentă a prafului și a acarienilor, are sistem ciclonic dual, poate aspira la fel de bine și părul animalelor de pe canapele, perie specială (produce vibrații) etc.

Este un aspirator cu fir, adică unul care trebuie ținut conectat la priză și aveți o rază de operare limitată, dar nu este o problemă pentru că îl veți folosi doar pe anumite articole din dormitor sau sufragerie.

Concluzie

Jimmy BX7 Pro este doar un model și dacă nu vă interesează anumite tehnologii de top de pe acesta (sistemul de încălzire la 60 grade, ultrasunete și sterilizare UV), puteți alege și variante puțin mai ieftine cum este Jimmy JV35. Mai precis puteți economisi circa 200 RON, însă sănătatea este foarte importantă și poate că ar trebui să vă gândiți foarte bine cât ați vrea să investiți în ea. Evident că mai sunt și alte modele de la acest brand care le puteți lua în calcul, însă cel de sus este unul dintre cele mai bune.

Te-ar mai putea interesa