iRobot Roomba i7, review robot american

Dacă v-ați săturat de roboți de aspirare de la chinezi atunci vă recomand firma americană iRobot și robotul iRobot Roomba i7 (i7156 gri deschis și i7150 gri).
Ca în cazul altor modele premium și acesta are o baterie litiu ion. E vorba despre una cu capacitate de 1800 mAh care poate să țină undeva la maxim 75 minute. Iar timpul de încărcare este de circa 1,5 ore.

Modelul acesta vina la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat  de la un producător american cu o experiență de undeva la 30 de ani.

Păreri pro și contra

Modelul iRobot Roomba i7 nu e cu nimic mai prejos față de alte modele întrucât caracteristicile sunt unele similare. În acest fel aș menționa capacitatea rezervorului (recipientului) de 400ml,  bateria care poate să țină o oră și 15 minute și puterea de aspirare decentă. Mai exact este vorba despre o putere de aspirare de 1700 Pa.
Fiind un dispozitiv inteligent poate fi controlat de pe telefon, iar software-ul poate salva până la 10 hărți.
Sistemul de navigare e unul avansat, fiind vorba despre iAdapt 3.0.
Dacă sunteți preocupați de faptul că s-ar putea să cadă de pe scări atunci trebuie să știți că vine cu senzori care împiedică acest lucru.

Singurul dezavantaj ar fi că nu are funcție de mop. Alte dezavantaje minore ar fi că are un preț ușor peste medie și că sistemul de navigație nu funcționează prea bine în întuneric.

Un astfel de aspirator se va dovedi suficient pentru acele persoane care-și doresc ceva superior soluțiilor din China. Venind de la un producător american avem garanția unui produs de calitate, chiar dacă prețul este ușor mai mare.

Te-ar mai putea interesa