Inventor Neo, review și păreri AC avansat

Acea perioadă din an în care căldura e insuportabilă e aici, iar aparatul Inventor Neo vine în ajutorul tău. Vine de la un producător grec specializat în aparatură de climatizare, iar dotările sale sunt unele premium.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat disponibil în 4 variante de capacitate și care este echipat cu multe sisteme și funcții utile. Aș menționa clasa A++ de eficiență energetică și sistemul de filtrare avansat.

Modelul Neo de la Inventor e disponibil în 4 variante în funcție de suprafața care trebuie răcită. Probabil că cel mai cumpărat model va fi cel de 12000 BTU (NUVI-12WF/NUVO-12) întrucât acesta e pentru camere de dimensiuni normale.

ModelNUVI-09WF/NUVO-09NUVI-12WF/NUVO-12NUVI-18WF/NUVO-18NUVI-24WF/NUVO-24
Capacitate9.000 BTU12.000 BTU18.000 BTU24.000 BTU
Suprafață18mp25mp38mp52mp

Vine cu o multitudine de funcții de climatizare, mai exact 4 (răcire, încălzire, ventilație și dezumidificare). Din această cauză putem spune și că e un aparat 4 în 1.

Avantaje ale acestui model sunt multiple, printre acestea modul Silent, funcția Breeze Away, filtrarea bună și distribuirea aerului în mai multe direcții.
Filtrarea se realizează cu filtru HEPA sterilizator, iar suplimentar are UVC (neutralizarea micro organismelor dăunătoare cu ultraviolet tip C). Se menționează și că are ionizator.
Breeze Away e o funcție care presupune că aerul nu e direcționat înspre dvs.
Pentru a face ca aparatul să funcționeze și mai silențios acest model are modul Silent care presupune o funcționare la 20 decibeli.
Un alt lucru care nu trebuie trecut cu vederea e faptul că are 5 ani garanție, acest lucru arătându-ne cât de calitativ e aparatul.

Singurul lucru negativ care trebuie menționat e că nu are kit de instalare inclus în pachet. Dar oricum serviciul de instalare are kit inclus. Recomand acest serviciu.

Per ansamblu, acest model Inventor Neo este pentru acele persoane care vor ceva avansat și ușor de folosit. Ar mai trebui adăugat că are și caracteristicile standard care le întâlnim și la alți producători: Auto restart, Follow me, wi-fi etc.

Dacă vă interesează o alternativă atunci recomand modelul Midea Extreme Save care a apărut recent pe piață.

Te-ar mai putea interesa