Tesla TT68TP21-2432IAWUV, AC 24000 Btu cu lampă UVC și clasa A++

Tesla TT68TP21-2432IAWUV e un aparat de aer condiționat pentru persoanele interesate de ceva cu o capacitate ceva mai mare. În acest sens are 24000 Btu, dar are o eficiență energetică foarte bună A++ la răcire. În acest fel avem un aparat perfect pentru încăperi mai mari.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. În imaginea alăturată se poate vede componența pachetului precum și telecomanda cu ecran mare.


Păreri pro și contra

Din poza de mai sus se poate vedea că aparatul arată identic cu modelul de 12000 Btu, adică TT34TP21-1232IAW. Diferențele dintre acestea sunt de capacitate și de funcții după cum se poate vedea din această comparație.

Dacă vă întrebați cine produce acest aparat atunci trebuie știut că Tesla e un producător sârb cunoscut în țara noastră pentru aparate AC, televizoare și electrocasnice.

Probabil ați văzut că pe unele site-uri scrie că vine cu lampă UVC. Acest lucru presupune o igienizare cu UV (ultraviolet) a aerului. E un lucru suplimentar pe lângă filtrul lavabil.

Tehnologii moderne incorporate în acest aparat sunt repornire automată (auto restart), I Fell, mod automat, mod sleep și altele. I Feel presupune existența unui senzor în telecomandă așa încât să detecteze temperatura la utilizator, iar în funcție de aceasta reglează diverși parametrii.

Fiind un aparat ceva mai mare are și un nivel de zgomot pe măsură, dar nu exagerat. Discutăm despre 31-58 decibeli în funcție de treapta de viteză aleasă.

Montajul e recomandat să se realizeze de personal calificat sau poți alege serviciul de instalare 3-5 zile lucrătoare. Nu e nevoie de curent trifazic deoarece tensiunea de alimentare e 220V.

De final trebuie să scriu că acest model e pentru persoanele care vor un aparat ușor de folosit în orice anotimp.

Te-ar mai putea interesa