Inventor Atmosphere, dezumidificator şi purificator modern

Inventor Atmosphere este un dezumidificator prezent în două variante XL (modelul AT-IONUV-20L cu 20 litri pe zi şi wi-fi) şi ATM-25L (25 litri pe zi). Din punct de vedere aspectiv nu e nicio diferenţă între aceste aparate. Modelul XL are ceva mai multe dotări (pe lângă wireless), printre acestea numărându-se lampa UVC.

Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Ambele modele au funcţie de purificare a aerului aşa încât să aveţi un aer cât mai curat în cameră.
Din poza de alături se poate vedea că e un model complet negru. Probabil că va fi apreciat şi de cei care nu vor electrocasnice albe (cum sunt majoritatea).

Păreri pro şi contra

Sunt mai multe lucruri pozitive la acest model. Voi încerca să le enumăr şi descriu în rândurile ce urmează.
Aparatul Atmosphere de la Inventor e unul cu dimensiuni deloc mari, acestea fiind de 27x35x57 Lxlxî cm, iar greutatea e de 15 kg. Transportul aparatului nu e un procedeu complicat datorită caracteristicilor amintite anterior şi a faptului că are rotiţe.
Pe lângă filtru are ionizator care are rol de a elimina particule dăunătoare. Ionizatorul trebuie activat.
Funcţionarea e oarecum autonomă datorită faptului că are senzor de calitate a aerului, iar în funcţie de acesta aparatul îşi reglează funcţionarea.
Dacă vreţi să uscaţi haine la interior atunci trebuie ştiut că vine cu funcţie de uscare haine, la alte modele unele persoane folosesc în acest sens „dezumidificarea continuă”.
Are caracteristică drenaj continuu care presupune că i se poate ataşa un furtun aşa încât să uitaţi de golirea periodică a rezervorului.
Aparatul are mod de funcţionare silenţioasă atunci când doriţi să vă odihniţi, acesta fiind numit mod Sleep.

Contra ar fi că e necesară schimbarea filtrului, dar aparatul vă va reaminti când trebuie schimbat printr-o funcţie dedicată. Filtrul care echipează aparatul e unul Hepa care are rol de sterilizare aşa încât să nu se producă reacţii alergice.

Dacă nu cunoaşteţi mare lucru despre producător atunci trebuie să menţionez că am mai scris despre Inventor ca fiind un producător grec.

Te-ar mai putea interesa