Inventor Eva 2 Pro WiFi, dezumidificator inteligent

Inventor Eva 2 Pro WiFi e un invertor util pentru o suprafaţă de peste 40mp (fluxul de aer e de 110-165 mc/h).
Din start trebuie să vă spun că acest aparat e unul care nu vă dă bătăi de cap întrucât dezumidificarea e inteligentă. Adică aparatul setează automat ce nivel de umiditate trebuie să fie în încăpere.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se comportă fără reproşuri în diverse condiţii. Ar mai trebui spus că brandul Invertor e unul grecesc, deci european.


Păreri pro şi contra

Aparatul Inventor Eva 2 Pro WiFi e unul deloc gălăgios deoarece vorbim despre un aparat care se prezintă bine din punct de vedere al controlului ventilatorului. Acesta are 3 trepte: silent, medium şi turbo.
precum majoritatea dezumidificatoarelor şi acesta are funcţie de uscare haine (Clothes Drying). Aceasta presupune că se pot usca haine într-o încăpere cu geamurile închise şi că nu se va face condens ori mucegai.
Dimensiunile aparatului sunt unele ok, adică vorbim despre 25x35x51 Lxlxî în cm şi o greutate de 14 kg. Nu trebuie să vă sperie greutatea deoarece are roţi care la deplasarea sa.
Caracteristica Wi-Fi ajută la controlarea de la distanţă a aparatului. Observ o tendinţă în a comercializa tot mai multe aparate cu caracteristici smart. O astfel de caracteristică probabil că nu e utilă unui utilizator obişnuit, dar un inginer care doreşte să-şi automatizeze casa probabil că o va aprecia.

Un astfel de aparat este foarte util pe timp de iarnă ori în încăperi unde umiditatea e foarte mare tot timpul (în băi de exemplu). Pentru sănătatea noastră o umiditate optimă e cuprinsă undeva între 40-60 procente.
Aparatul de faţă ne va proteja sănătatea şi va avea grijă de mobilierul nostru prin faptul că nu se va produce mucegai ori alte efecte ale umidităţii prea mari.
Fiabilitatea produsului e una bună, garanţia standard fiind de 2 ani cu posibilitatea extinderii ei la mai mult (maxim 5 ani).