Inomi SE8, robot de aspirare compatibil cu asistenții vocali Alexa și Google

Inomi SE8 este unul dintre cele mai mici roboți de aspirare adică are o înălțime de numai 7 cm, astfel că poate să intre pe oriunde, dar poate să treacă și peste orice profil. Trebuie subliniat faptul că oferă destul de multe pentru un buget destul de mic și pentru a vă face o idee trebuie să-l compar cu un model de la concurență care este destul de popular. Evident că nu trebuie să ne rezumăm strict la specificațiile sale, deoarece pot fi sistem de navigație mai avansate care pot influența destul de mult prețul aspiratorului.

Este mult diferit de cel clasic și se poate vedea doar dup cum arată, iar performanțele sunt puțin mai mici dar de ajuns pentru multe situații. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Sunt destul de mulți roboți de aspirare ca cel de sus însă pot exista diferențe între ei, astfel că unii devin mai atractiv sau chiar un best buy. Rowenta X-Plorer Aqua Serie 20 RR6875WH este un robot cu preț similar și cu numeroase recenzii, deci am putea să le comparăm ca să vedem care ar fi mai bun sau mai potrivit pentru voi.

Să începem cu asemănările pentru că sunt destule: oferă aspirare uscare și umedă cu ajutorul mopului, le puteți folosi pentru diverse suprafețe, au un design pe negru, senzori similari (cădere, obstacole, denivelări).

Diferențele sunt ceva mai multe și par să fie în favoarea modelului de la Inomi:

  • conectivitate WiFi și posibilitate de control vocal, celălalt are o telecomandă.
  • putere de aspirare mult mai mare – 2200 Pa
  • este mult mai compact și ușor – 2.3 kg.
  • nivelul de zgomot este mai redus – 58 dB.
  • capacitate de colectare de două ori mai mare – 0.5 litri.
  • nu folosește un acumulator propriu Li Ion cum are Rowenta, ci niște acumulatori AAA (consultați conținutul pachetului).

Sunt și puncte la care nu excelează atât de bine, iar unul ar fi autonomia și se datorează probabil puterii de aspirare mai mari (120 minute). Ele folosesc sistem de navigare diferite, doar că la modelul de sus nu vorbim de vreun mod aleatoriu de aspirare și unul șerpuit, astfel că nu-i scapă nimic.

Concluzie

În opinia mea, Inomi SE8 reprezintă o opțiune mai bună însă nu vorbim de un brand atât de popular care poate pentru unii nu inspiră prea multă încredere, însă pot spune în acest buget nu prea are concurență.

Te-ar mai putea interesa