Indesit UI61S1, congelator cu clasă energetică F

Indesit UI61S1 este un congelator ceva mai mare care arată bine oriunde v-ați decide să-l puneți. Din imaginea de jos se vede destul de bine că are un design simplu argintiu cu mâner la vedere în partea dreaptă, astfel că deschiderea o aveți spre stânga. Poate că nu se vede din imaginea de jos, dar la interior congelatorul are sertare transparente destul de generoase. Panoul de control se află pe marginea superioară și nu vorbim de unul electronic, ci mecanic.

Este perfect alături de un frigider cu congelator mic sau chiar fără congelator, iar eu consider că brandul joacă un rol destul de important. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este un aparat care nu trebuie incorporat, dar îl puteți pune lângă mobilier dacă vreți ca să nu  stea în cale. Culoarea atrage atenția musafirilor și aceasta rezistă în timp, nu cum se întâmplă în cazul variantelor albe. Vedem clasa energetică F care este destul de des întâlnită la aceste aparate, însă poate fi mai bună atunci vorbim de modele de top sau izolație mai bună. Consumul este influențat și de mărimea congelatorului și din imagine se vede că are multe sertare. Capacitatea totală netă este de 245 litri care este împărțită pe 6 sertare.

Păreri pro și contra

Un aparat de la un brand de top oferă performanțe de congelare bune – are 12 kg la 24 ore la modelul de sus. Vedem și o autonomie fără curent de 16 ore care va fi de folos când sunt întreruperi mai lungi de curent sau când vreți să renovați puțin încăperea. Sunt aparate frigorifice care vin cu valori mult mai mari, însă nu cred că vă doriți ceva mai scump. Arată foarte bine pe argintiu și se asortează destul de bine chiar și cu aparatele pe inox.

Indesit UI61S1 are un preț ușor mai mare decât al altor modele și este de înțeles pentru că aici vorbim de un brand popular și apreciat la nivel internațional. Sunt producători care oferă numai soluții accesibile însă nu sunt prezenți pe piețe internaționale. Deci, calitatea nu poate fi aceeași și poate că vă doriți un design mai atrăgător.

Te-ar mai putea interesa