Heinner HFF-N65F+, congelator cu 5 sertare

Dacă un congelator cu 3 sertare este prea mic, atunci ar trebui să vă îndreptați atenția spre un model cu 5 sertare. În funcție de brand, prețul poate fi mai atractiv sau mai piperat. Heinner HFF-N65F+ este un bun exemplu pentru că oferă specificații destul de bune pentru un preț destul de atractiv. Se poate vedea din imaginea de jos mărimea sertarelor și pot spune că arată la exterior precum un frigider. Designul este simplu pe alb, mânerul este unul aparent și prezintă un finisaj argintiu.

Acest brand românesc oferă numeroase aparate la prețuri destul de atractive și cu siguranță atrag multă atenție, iar părerile sunt pozitive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Conform producătorului, ușa are sistem de balamale reversibile și se văd din imagini. Dezghețarea este manuală pentru că nu vedem un sistem de răcire avansat, adică de ultimă generație. Cu alte cuvinte, trebuie dezghețat periodic de gheață. Totuși, sunt congelatoare care au tehnologie Smart Frost (mă refer la branduri de top), adică vedem ceva mai puțină gheață la interior. Însă când ne limităm la un buget, nu putem avea pretenții mari și să căutăm dotări ieșite din comun.

Păreri pro și contra

Oferă un volum generos pentru cât veți plăti, iar concurența nu prea există deoarece majoritatea producătorilor populari oferă soluții mai scumpe. Temperatura se reglează ușor chiar dacă este vorba de clasicul control (mecanic). Unii poate și-ar fi dorit iluminare interioară, însă această dotare este destul de rară pe astfel de aparate și o vedem mai des la lăzile frigorifice. Capacitatea e congelare este una generoasă și este de ajuns pentru mulți utilizatori – 7.6 kg. Consumul de energie mic este un alt motiv pentru care merită ales, iar clasa energetică F este excelentă. Aceasta este și noua etichetare UE, iar în trecut aparatul ar fi avut clasa A+.

Heinner HFF-N65F+ reprezintă o soluție foarte bună pentru a conserva alimente pe termen lung și aparatul poate fi pus chiar și în bucătărie dacă aveți loc. Fiecare model este puțin diferit și poate că altul oferă ceva în plus sau diferit. Deci .

Te-ar mai putea interesa