Indesit MTWSE61252WEE, mașina de spălat rufe cu MyTime și Fast Cycles

Mașina de spălat rufe Indesit MTWSE61252WEE este diferită de multe altele pentru că oferă dotări speciale destul de utile. Are un design atrăgător pe alb și față de alte branduri, programele au denumiri complete și nu sunt numai pictograme în jurul butonului. Acestea sunt enumerate în stânga pe sertar, iar în manual sunt detaliate. Nu-i lipsește nici un program și veți vedea programe care nu le găsiți pe modele vechi. Fiecare dintre acestea suportă o anumită capacitate de încărcare pentru că anumite țesături beneficiază de un tratament diferit.

Această mașină face parte dintr-o serie apreciată de mulți clienți, însă mai sunt și altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă nu este foarte accesibil, veți aprecia dimensiunile sale. Cu alte cuvinte, vorbim de un model îngust deoarece are adâncime de numai 42,5 cm. O puteți pune chiar oriunde indiferent cât mică este locuința voastră și nu trebuie să alegeți o mașină cu încărcare verticală dacă nu vă place. Puteți controla cu ușurință temperatură și centrifugarea, adică puteți face niște setări suplimentare. Chiar dacă nu vă pricepeți să o instalați, există un serviciu în acest sens și nu costă foarte mult.

Păreri pro și contra

Spală destul de rapid fără a compromite rezultatele, are un design compact și elegant, panou de control ușor de folosit și cu multe informații, eficiență energetică superioară, motor cu fiabilitate ridicată, stoarce destul de bine, program rapid cu durată de numai 15 minute (pentru mai puține rufe), opțiune anti-pată. Rufele nu necesită foarte mult timp pentru uscare și poate că v-ar plăcea să aveți și un uscător.

Indesit MTWSE61252WEE poate fi un adevărat ajutor și un model nou consumă foarte puțin, nici nu merită să vă gândiți la unul second hand. Acum, toate mașinile au clasă energetică A+++, doar cele cu uscător incorporat pot avea doar A sau A+. Cel de sus are un consum anual de numai 153 kWh, adică dacă o veți folosi zi de zi, dar nu cred că va fi cazul. Bineînțeles, la acesta se adaugă și consumul de apă care nu este atât de mare.

Te-ar mai putea interesa