Indesit BWSA61251WEEN, mașină de spălat cu adâncime mică

Indesit BWSA61251WEEN face parte dintr-o serie destul de populară deoarece sunt numeroase modele similare cu aceasta, iar caracteristicile oferite sunt interesante. Poate spăla suficient de mult, stoarce decent și consumul de energie rămâne scăzut. Îmi place interfața oferită deoarece oferă suficiente informații și butonul pentru programul zilnic este vizibil. Mă refer la cel de culoare albastră denumit Push&Go, iar dacă-l veți apăsa, programul va porni în numai 2 secunde.

Nu cred că veți alege acest aparat pentru performanțele sale, ci mai degrabă pentru că ocupă foarte puțin spațiu. Dimensiunile sale sunt relativ aceleași, doar că adâncimea sa este de numai 42 cm, astfel că nu va ocupa mult spațiu în baie sau poate va fi pus pe un hol. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dimensiunile aparatului sunt importante dacă nu o veți pune sub blatul din bucătărie. Acest brand oferă și variante cu încărcare superioară care au o lățime de 40 cm, în caz că nu vă place încărcarea frontală. Ambele variante oferă specificații similare și tehnologiile sunt relativ aceleași. În acest buget, sunt puține mașini cu design Slim și alți producători oferă astfel de aparate la prețuri ceva mai piperate.

O mașină de spălat compactă nu poate spăla foarte mult, însă cu fiecare generație performanțele cresc semnificativ. Vedem că aceste aparate pot spăla până la 10 kg de rufe și doar adâncimea este ceva mai mare (peste 60 cm).

Păreri pro și contra

Poate spăla o cantitate generoasă de rufe și capacitatea maximă se adresează țesăturilor din bumbac. Capacitatea de stoarcere poate fi diferită de la un program la altul, dar se pot face și ajustări cu ajutorul panoului digital din partea dreapta (temperatură, centrifugare, amânare pornire). Vedem cea mai bună clasă energetică de pe piață – A+++, adică are un consum foarte mic de energie. Există opțiunea anti-pată pentru articolele ceva mai murdare, iar aceasta este prezentă și pe variantele aceleași serii.

Indesit BWSA61251WEEN are funcție de programare pornire pentru ca rufele să nu rămână prea mult timp în aparat. Este perfect pentru o familie de până la 3 membrii dar poate că spălați foarte des.

Te-ar mai putea interesa