Indesit MTWE91484WKEE, mașină de spălat rufe cu Fast Cycles

Indesit MTWE91484WKEE este una dintre cele mai noi modele de la acest brand motiv pentru care vedem o clasă energetică C care este excelentă pentru acest buget, dar să nu neglijăm nici performanțele ei. Vorbim de o capacitate de spălare de până la 9 kg care este excelentă și în anii precedenți o vedeam doar la modele profesionale și care aveau dimensiuni mai generoase, iar aici nu mă refer doar la adâncime, ci și la înălțime. Este un aparat foarte util și care îl puteți așeza aproape oriunde, adâncimea sa fiind de numai 60 cm.

Sunt modele complet albe, dar sunt și varianta ca cea de jos cu ușă neagră, astfel că iasă mai bine în evidență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Dacă spălați rar și mult, atunci aveți nevoie de o mașină de spălat cu capacitate de încărcare mare. Cea de sus o recomand familiilor mai numeroase și nu merită să faceți vreun compromis, adică să optați pentru modele de 7 kg. Capacitate de încărcare crește cu fiecare generație și nu prea mai sunt mașini care au capacitate sub 7 kg.

Dacă modelul de sus nu vă este pe plac pentru că nu este complet alb, atunci vă recomand Indesit MTWA81484WEU care are și capacitate de încărcare de 8 kg. Prețurile ambelor aparate este aproape similar, dar și așa nu e diferență mare (de 1 kg). Au destul de multe dotări în comun și nu le voi enumera, însă trebuie să menționez că este una dintre puținele mașini care are 3 cicluri de spălare sub o oră. Programul rapid nu lipsește și este ideal pentru rufe puțin murdare, iar durata sa este foarte mică. Programul Eco este are o durată mult mai mare dar și consumul de energie este mult mai mic, astfel dacă țineți să economisiți, atunci alegeți programele cu durată mai lungă.

Concluzie

Indesit MTWE91484WKEE merită pus pe listă dacă vă doriți o mașină care să spele mult și rapid, plus că poate nu aveți un brand favorit. Unii producători oferă mașini mai scumpe cu aceleași specificații, însă nu sunt două modele identice.

Te-ar mai putea interesa