Indesit MTWA81484WEU review

Indesit MTWA81484WEU este o mașină care poate spăla o cantitate de 8kg rufe așa încât să fie suficientă pentru o familie de 3-4 persoane. Nici consumul energetic nu e mare deoarece are clasa C de eficiență energetică.

Acest aparat are un preț bun Vezi prețul special de azi » Și pe acești bani mai primim un electrocasnic de la o companie italiană care a fost fondată 1975. Din imaginea de alături se poate vedea că are un aspect minimal și că pe sertarul unde se pune detergentul sunt inscripționate programele rapide precum și cele tradiționale.

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu e un model slim trebuie să știți că nu ocupă prea mult loc deoarece dimensiunile sale sunt de 61x60x85 axlxî cm.
Consumul energetic este de 62 kWh la 100 spălări, motiv pentru care îi este atribuită clasa C de eficiență energetică.
Are un număr de 16 programe de spălare, printre acestea fiind cel rapid de 15 minute.
Cum este în cazul altor modele și acesta are motor inverter. Acest lucru este avantajos deoarece consumă mai puțin curent, e silențios și mai durabil.
În privința întreținerii nu trebuie să vă bateți prea mult capul deoarece are ciclu de autocurățare. 
Este echipat și cu un program special numit Water Balance Plus. Acesta poate economisi apa și alte resurse până la 70 procente deoarece își adaptează consumul în funcție de cantitate. 

Aparatul are inscripția My Time, acest lucru însemnând că are multiple cicluri de spălare rapidă. Acestea fiind destinate pentru încărcătură completă și durează undeva până în o oră. În esență are 3 cicluri rapide principale și 5 adiționale.

Ca dezavantaje aș menționa că nu are software smart și că nu are funcție de uscare.

Per ansamblu, acest model e pentru cei interesați de o mașină premium care să poată spăla mult și eficient. În cazul în care vă interesează o alternativă cu capacitate de 10kg și funcție uscare atunci vă recomand modelul Candy Smart CSWS 6106TWMCE-S.

Te-ar mai putea interesa