Candy Smart CSWS 6106TWMCE-S review

Candy Smart CSWS 6106TWMCE-S e o mașină de spălat 2 în 1, adică un model care poate spăla și usca. Datorită capacității mari de 10 kg putem deduce că este un aparat suficient pentru o familie de 5 persoane. Iar ceva foarte interesant la acest aparat Candy e că are o eficiență energetică deosebită, chiar dacă capacitatea e una mare.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim ce e mai bun de la Candy. Ar mai trebui să știți că are o garanție standard de 2 ani și că dacă înregistrați produsul pe pagina producătorului atunci puteți beneficia de cinci ani.

Păreri pro și contra

Cum ne-au obișnuit cei de la Candy, și acest model are funcția Kilo detector. Acest lucru presupunând că aparatul detectează cantitatea și în funcție de aceasta adaptează resursele.

Un alt lucru caracteristic acestui producător e multitudinea de programe rapide, Candy Smart CSWS 6106TWMCE-S având 7 programe rapide.
La construcția acestuia s-au folosit materiale de calitate, exemplu ar fi cuva din inox. Și piesele sunt calitative pentru că are un motor inverter care se evidențiază prin durabilitate, nivel de zgomot scăzut și eficiență. 

Fiind un model de 10 kg are și o centrifugare raportată la această capacitate. E vorba despre 1600 rotații care ajută la o stoarcere eficientă așa încât uscarea să se facă mai rapid.

Partea de întreținere nu e prea complicată deoarece are un filtru special în care sunt captate reziduurile.
Eficiența energetică la spălare e clasa A cu un consum de 51 kWh la 100 spălări. Nici la spălare+uscare nu discutăm despre un consum prea mare, fiind vorba despre clasa D cu un consum de 308 kWh la 100 spălări+uscări.

Concluzia mea referitoare la acest aparat e că merită investiția în cazul în care vă doriți ceva care se poate spăla și usca pentru mai multe persoane, fără a consuma prea mult curent. Dacă v-ați răzgândit și vreți un model care să poată doar spăla atunci recomand varianta Candy CS 12102DE/1-S.

Te-ar mai putea interesa