Indesit MTWA81283WEE, mașină de spălat rufe de 8 kg accesibilă

Mașinile de spălat cu capacitate mare pot fi destul de accesibile și Indesit MTWA81283WEE este un exemplu foarte bun. Alături de aceasta au fost lansate și alte modele interesante de la acest brand, care prezintă caracteristici similare. Oferă posibilitatea spălării la capacitate maximă în mai puțin de o oră fără să sară peste etape (se respectă cele 3 cicluri). Designul aparatului este unul simplu pe alb și panou de control este ușor de folosit deoarece avem suficiente informații (programele sunt enumerate în stânga pe sertar).

Dacă puneți accent pe design, atunci ar trebui să optați pentru variante de la alte branduri sau poate că nu aveți o limită de buget. Eu consider că arată destul de bine și poate că nici nu vă doriți o altă culoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este un aparat clasic care poate fi pus sub blat iar spațiul ocupat nu mai este atât de important. O mașină de spălat performantă are o adâncime de 60 cm, iar dacă vă doriți un model cu adâncime maximă de 45 cm, atunci mașina va avea o capacitate maximă de 7 kg. Cu alte cuvinte, dimensiunile aparatului pot influența performanțele și nu veți face nici un compromis dacă optați pentru o variantă atât de mare.

Păreri pro și contra

Sunt numeroase articole și unele sunt chiar utile dacă vă hotărâți să. Programul rapid are o durată de numai 15 minute și pentru acesta trebuie încărcată o cantitate inferioară de rufe. Pe lângă clasa energetică foarte bună, aparatul se poate lăuda cu o capacitate de încărcare mare. Consumul mic de energie este un avantaj care nu trebuie neglijat și este evidențiat de clasa energetică. Puteți amâna cu până la 9 ore programul de spălare dacă nu vreți ca rufele să stea prea mult după finalizarea programului.

Indesit MTWA81283WEE poate fi aleasă alături de un serviciu de montaj dacă nu vă pricepeți, iar un uscător de rufe poate fi pus alături dacă aveți un dressing pentru aceste aparate. Chiar dacă spală mai rapid decât alte mașini, rezultatele nu au de suferit și se pot alege opțiuni (anti-pată, călcare facilă, extra-clătire).

Te-ar mai putea interesa