Indesit LI9S1EW, combină frigorifică cu Less Frost

Indesit LI9S1EW este un frigorific de 372 litri care reprezintă îmbinarea perfectă dintre frigider și congelator. Modelul acesta e unul cu o autonomie mare, iar nivelul de zgomot e normal de 39 decibeli. Cred că e bine de știut înainte a achiziționa un astfel de aparat că înălțimea sa e una nu prea mare de 189 centimetri. În acest fel se poate amplasa și într-o debara mai mică sau pe holul de lângă bucătărie.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și poate ține la rece o cantitate mare de alimente. Din imaginea alăturată poți vedea cum arată acest model, mai precis că e un model simplu ca design.

 

La capitolul specificații stă bine întrucât partea de frigider e una cu un volum de 261 litri, iar dea de congelator e de 111 litri. Frigiderul are 5 rafturi de sticlă și compartiment pentru fructe/legume. La frigider vedem destul de multe suporturi pe ușă și se pot pune chiar și sticle nu foarte mari (de circa 1 litru).

Congelatorul e unul cu 3 compartimente care pot congela undeva la 5 kilograme la 24 de ore, iar în acest fel carnea poate sta bine la rece. De menționat ar fi că la congelator e prezent Less Frost, deci răcirea are loc cu mai puțină gheață (dezghețarea manuală mai rară). Utilizarea e una simplă, mânerele fiind unele integrate așa încât să nu se rupă ori lovească de perete… dacă îl poziționați lângă perete. Lipsa No Frost nu aș spune că e un dezavantaj deoarece în acest fel vine la un cost de achiziție scăzut, iar în acest buget nu prea găsim astfel de modele.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, că e Less Frost, autonomia ridicată, brandul că e european (mai exact e din Italia, producând și electrocasnice Ariston).

Concluzia mea legată de acest model Indesit LI9S1EW ar fi că e unul foarte bun din perspectiva raportului preț-calitate, că are clasa F (denotă un consum redus de curent) și că are un volum net mare.

Te-ar mai putea interesa