Indesit LI9S1ES, combină frigorifică argintie cu Less Frost

Combinele frigorifice sunt alternative la frigiderele care nu oferă un volum prea generos pentru spațiul ocupat. Indesit LI9S1ES este un model care trebuie luat în considerare deoarece este oferit de un brand popular și cu experiență în domeniul electrocasnicelor. Din imaginea de prezentare se vede că are un finisaj elegant pe o culoare modernă – argintiu, iar designul este unul destul de simplu. Este un aparat mare cu o lățime de 60 cm, iar la interior veți vede rafturi și suporturi destul de mari, iar sertarele din congelator vor fi încăpătoare.

Cele mai multe combine în acest preț nu au multe dotări sau tehnologii, însă unii producători oferă câteva tehnologii de răcire importante. În cazul modelului prezentat, este vorba de Less Frost care reduce semnificativ nivelul de gheață. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ușile sale sunt reversibile pentru ca să puteți deschide ușile și spre stânga, iar aparatul să fie montat în orice colț al camerei. Clasa energetică este excelentă și reflectă consumul aparatului – E, iar anterior a fost A+. Specificațiile sunt excelente pentru cât costă, iar consumul anual al aparatului este de numai 306 kWh. Lumina ajunge în fiecare colț al aparatului deoarece are rafturi, un compartiment și suporturi transparente. Chiar dacă dezgehțarea congelatorului a rămas manuală, frigiderul se bucură de o dezghețare automată ca la multe alte modele.

Păreri pro și contra

Dezghețarea este mai ușoară cu tehnologia Less Frost, aș putea spune că nici nu este nevoie de No Frost. Oferă o capacitate bună pentru acest buget și este mai compact decât un frigider, doar că înălțimea este de 201 cm. Combinele frigorifice sunt mai înalte și de aceea oferă mai multe rafturi și suporturi, iar congelatorul are 3 sertare (frigiderele au doar un raft la congelator). Temperatura poate fi ajustată ușor cu ajutorul termostatului digital aflat la interior. Puteți activa și funcția de răcire rapidă pentru o conservare mai bună a alimentelor.

Indesit LI9S1ES este un aparat care va fi foarte util în bucătărie, în special dacă nu mai aveți alt aparat frigorific. Congelatorul acestui model este mai mare decât la altele, având o capacitate de 111 litri și capacitatea de înghețare este de 5 kg la 24 ore.

Te-ar mai putea interesa