Beko RCNA406E40ZMN, model cu NeoFrost şi clasa E

Beko RCNA406E40ZMN e un frigorific de tipul combină frigorifică cu un volum de 362 litri şi sistem de răcire NeoFrost Dual Cooling. Nu consumă mult curent deparece are clasa E de eficienţă energetică cu un consum anual de 258 kWh.
Datorită unui volum superior are şi nişte dimensiuni ceva mai mari de 60x67x203 lxaxî cm.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere.
Din poza de alături puteţi vedea că aparatul e unul de culoare gri, producătorul numind culoarea „Gri Sidef”. Puteţi observa şi că are panou de comandă pe uşa frigiderului.


Păreri pro şi contra

Modelul Beko RCNA406E40ZMN are o garanţie standard de 2 ani, dar puteţi beneficia de garanţie 5 ani dacă înregistraţi produsul pe site-ul producătorului.
NeoFrost Dual Cooling presupune că aparatul e unul cu răcire care nu produce gheaţă, iar fiecare compartiment are propriul sistem de răcire. Acest ultim lucru e posibil prin Dual Cooling şi înseamnă că mirosurile nu se vor combina între frigider şi congelator.
Dacă se întrerupe curentul atunci trebuie ştiut că aparatul are o autonomie de 33 ore, timp în care alimentele nu se vor altera.
Funcţii moderne prezente pe acest model sunt cea de vacanţă, No Frost (NeoFrost) şi HarvestFresh. Ultima, adică HarvestFresh, presupune că e simulat ciclul natural de lumină aşa încât legumele să stea mai mult timp proaspete.
O altă facilitate utilă e cea de uşi reversibile care presupune că uşile pot fi montate cu deschidere înspre ce parte doriţi.

De final vă recomand acest model dacă vreţi ceva care să arate bine, cu capacitate mare de stocare şi eficienţă energetică foarte bună.
Dacă nu ştiţi mare lucru despre brandul Beko atunci menţionez că e unul turc cunoscut pentru aparatele Arctic.

Te-ar mai putea interesa