Indesit LI8S1EW, combină clasa F cu uşi reversibile

Indesit LI8S1EW e o combină frigorifică cu aspect premium şi eficienţă energetică superioară. Are clasa F (vechea clasă A+) de eficienţă energetică în condiţiile în care volumul net e de 341 litri.
De la început trebuie să scriu că nu are No Frost, dar în schimb are Less Frost care presupune o dezgheţare uşoară şi rapidă.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care arată bine şi are dotări utile care-l fac uşor de utilizat de către oricine. Din poză se poate vedea că arată modern şi minimalist în acelaşi timp.

Păreri pro şi contra

E un model care arată foarte simplu. E de culoare albă, iar mânerele sunt unele integrate pentru un aspect minimal. Pentru uşurinţă în deschidere a uşilor acestea sunt de tip reversibil, adică deschiderea poate fi reglată pe stânga sau dreapta.
Dacă nu ştiţi prea multe despre Indesit atunci trebuie să scriu că e un producător din Italia care aparţine Hotpoint-Ariston. Acesta deţine fabrici în toată lumea.
Consumul anual de electricitate e de 309 kWh, iar din această cauză are clasa F de eficienţă.
Nu este echipat cu dozator de apă, iar dacă vă interesează aşa ceva atunci ar trebui să vă orientaţi înspre o altă combină înspre un side by side.
Dimensiunile sunt unele ok de 60x66x189 lxaxî cm. Se poate vedea că are o înălţime ceva mai mare, dar nu aşa încât să nu intre în bucătărie.
Am scris mai sus că nu are No Frost, dar în schimb are Less Frost. În felul acesta aparatul are dezgheţare automată a frigiderului şi manuală a congelatorului.
Sunt unii interesaţi dacă aparatul e zgomotos, iar răspunsul scurt ar fi că nu. Acest lucru se datorează faptului că are un nivel de zgomot de 39 decibeli.

Te-ar mai putea interesa