Samsung RS68N8650S9/EF, model cu dispenser de apă şi gheaţă

Samsung RS68N8650S9/EF este un side by side cu No Frost şi un volum mare de 608 litri. Spre deosebire de alte modele acesta are 3 uşi şi e tot un frigorific în stil american.
Mai exact are două frigidere şi un congelator, fiecare cu zona sa întrucât aparatul are Twin Cooling Plus.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani beneficiem de un aparat frigo cu multiple funcţii utile. Ca funcţii aş aminti dozatorul (de apă şi gheaţă) şi ecranul ascuns.
Pentru un plus de design are mânere ascunse şi culoare inox. Această culoare este plăcută în orice bucătărie, indiferent de culoarea pereţilor ori a mobilei.


Păreri pro şi contra

În aparatul Samsung RS68N8650S9/EF totul va fi uşor accesibil. Spre exemplu are raft cu glisare uşoară în frigider aşa încât alimentele să poată fi organizate şi depozitate eficient… pe lângă accesibilitatea uşoară de care am menţionat anterior.
Montarea aparatului nu e un proces complicat, dar trebuie luată în calcul greutatea de 124kg şi dimensiunile de 91x71x178 lxaxî cm.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul de 39dB, iar în felul acesta primim un aparat destul de silenţios.
E un aparat smart cu WiFi, iar adaptorul e inclus în pachet. Prezenţa acestei caracteristici facilitează controlul şi supravegherea de la distanţă.
Probabil că se vede şi din imaginea de mai sus faptul că aparatul are un dispenser pentru apă şi gheaţă pe uşa congelatorului. Acest lucru se va dovedi util vara sau atunci când vreţi să savuraţi băuturi care necesită gheaţă.
Fiind un aparat mai mare cred că sunteţi interesaţi de consumul energetic. Clasa de eficienţă e A+ cu un consum anual de 450 kWh.
Dacă se întrerupe curentul atunci aparatul are o autonomie de 10 ore, timp în care alimentarea nu se alimentele nu se vor altera.

Produsele Samsung beneficiază de o fiabilitate bună, modelul de faţă având o garanţie standard de 2 ani care poate fi extinsă în funcţie de magazinul de la care cumpăraţi produsul.

Te-ar mai putea interesa