Indesit LI8 SN2E W, combină cu Pure Wind și Aircooler

Atunci când vă decideți să faceți niște schimbări pentru a reduce consumul de energie, trebuie să vă gândiți la aparatele care stau tot timpul în priză. De aceea, am ales să vă recomand încă o combină interesantă care se numește Indesit LI8 SN2E W. Acest aparat este unul dintre cele mai bine echipate modele de la acest brand, însă nu este singurul. Merită să cheltuiți puțin mai mult dacă nu vreți să faceți o alegere greșită, plus că anumite dotări vor fi de folos.

Este complet negru și se vede din imaginea de jos, însă în realitate, aparatul arată mult mai bine. Imaginea este una de prezentare, plus că nu este prezentat aparat din toate unghiurile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Am ales acea imagine pentru a vedea cam ce poate fi pus în ea și cât de mult loc este pe suporturile de pe ușă. Controlul mecanic a fost înlocuit de unul electronic și poate fi văzut în partea dreaptă la interior. Acesta este mult mai ușor de folosit și este mai precis.

Caracteristicile tehnice sunt importante și sunt mai bune decât la modelele incorporabile în același buget:

  • are un volum net generos – 328 litri, adică un congelator de 98 știri cu capacitate de înghețare de 6.5 kg. SUnt și combine cu congelatoare mult mai performante însă chiar nu cred că veți nevoie mai mult pentru că nu veți cumpăra chiar atât de multe alimente proaspete, poate cu multe vor fi deja congelate.
  • clasa energetică este mai bună – E, și este acordată doar anumitor aparate (în funcție de consumul anual). Anterior a fost A++, ca să vedeți că aparatul stă destul de bine la acest capitol și nu aveți ce să-i reproșați.
  • autonomia fără curent mare (16 ore) ajută atunci când sunt pene de curent sau trebuie să renovați camera.
  • iluminare interioară este foarte bună, are multe suprafețe și compartimente transparente .

Concluzie

Indesit LI8 SN2E W oferă și câteva caracteristici mai speciale care merită menționate: cutia Flexi Use Box (de la interiorul frigiderului), Pure Wind (răcire rapidă pentru o conservare ca la carte a alimentelor) și ventilator Aircooler are un design nou (dacă îl comparăm cu generațiile precedente). Ceva mai simplă și mai mică este combina Heinner HF-V213E++, având o clasă energetică similară.

Te-ar mai putea interesa