Heinner HF-V213E++, frigider cu consum redus

Frigiderele sunt alternative mai mici la combinele frigorifice, deoarece au un congelator necompartimentat și poziționat în partea de sus. Se vede destul de bine din imaginea de prezentare că are un raft la mijloc astfel că puteți sorta puțin pungile cu alimente. Este vorba de modelul Heinner HF-V213E++ care este destul de încăpător și poate fi de ajuns pentru familii formate din 2-3 membrii. Nici nu l-aș recomanda familiilor mai mari deoarece nu are un congelator suficient de mare. Pe partea de frigider, este suficient de încăpătoare și se poate vedea că puteți pune fără probleme vase mari de mâncare și sticle, dar și altele.

Nu costă foarte mult de aceea l-aș recomand oricui are nevoie de un aparat frigorific mic și eficient. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Se laudă cu o clasă energetică E care nu o vedeți pe orice frigider sau combină, adică consumul anual este undeva la 173 kWh pe an. Sistemul Less Frost este tot mai prezent pe aparatele noi ale acestui brand și reduce semnificativ formarea de gheață, însă tot nu este precum No Frost. Poate că pe viitor vom vedea tehnologii și mai bune pe aparate atât de accesibile, poate chiar sisteme de răcire mai bune.

Congelatorul are numai 41 litri și chiar dacă din cifre nu pare mare, se pot pune destule în el. Pentru două persoane este perfect și nici nu ocupă mult spațiu, iar mutarea sa se poate face destul de ușor. Temperatura se alege mecanic de la interior.

Interiorul este bine iluminat și nu cred că mai sunt frigider cu bec halogen, acum toate vin cu LED. Bineînțeles, mă refer la aparatele recent lansate care au și un design mai plăcut, iar balamalele reversibile nu lipsesc.

Concluzie

Nu este cel mai silențios frigider, dar și așa nu cred că va deranja că doar nu-l veți pune într-un spațiu de dormit. Heinner HF-V213E++ nu poate excela la toate capitolele, însă nici nu prea poți să-i reproșezi multe într-un buget atât de restrâns. Hansa FD 221.4 este oferit de un brand mai cu experiență, însă acel model nu-l consider superior celui de sus.

Te-ar mai putea interesa