Indesit IS5G1PMX/E, aragaz argintiu pe inox

Indesit IS5G1PMX/E este un aragaz de generație nouă care e dotat cu aprindere electrică și diferite facilități premium… mai multe detalii în rândurile care urmează. Sunt puțini producători care oferă aragazuri ceva mai speciale și cel de jos iasă ușor în evidență datorită materialelor folosită și combinației de culori.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat alimentat pe gaz care beneficiază de aprindere electrică la arzătoare și pe partea de cuptor. Dacă sunteți de părere că acesta nu este suficient de dotat, atunci vă puteți uita la modelele mai scumpe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe partea de caracteristici vine cu diverse lucruri premium cum ar fi grill, finisaj inox, capac din sticlă, sertar inferior. Aprinderea de tip electric nu mai e un lucru premium deoarece în ziua de azi toate aparatele de acest gen au așa ceva. Capacul aparatului e unul din sticlă, iar la interiorul cuptorului găsim o tavă și un grătar. Plita aparatului e formată din 4 arzătoare, iar aprinderea lor se face ușor cu aprinderea electrică.

Puteți să conectați o butelie la el deoarece oferă această posibilitate, dar în mod normal trebuie schimbate și duzele deoarece în caz contrat s-ar putea să aveți o flacără mult prea mare.
Nu are arzător wok precum plitele incorporabile pe gaz, dar nici nu cred că vă trebuie aș ceva deoarece doar profesioniștii gătesc mâncăruri asiatice. Acel arzător de tip wok ar fi fost unul de intensitate foarte mare pentru prăji rapid diferite mâncăruri.

Pentru achiziția acestui model ar fi toate acele dotări speciale, că arată bine, fiabilitatea ridicată și brand ok.
Contra achiziție nu ar fi ceva având în vedere prețul deosebit de mic. Până la urma sunt modele care pot costă și de 2 ori mai mult.

Deci, dacă ești interesat în a achiziționa un aragaz atunci trebuie să-ți spun că acest Indesit IS5G1PMX/E e unul foarte bun deoarece are cost mic pentru ce oferă și vine de la un brand destul de cunoscut în România, iar aparatele sale sunt apreciate.

Te-ar mai putea interesa